Yengeç Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinize iyi baktığınızdan emin olun ve bugün başlamak veya bunun neden önemli olduğunu kendinize hatırlatmak için mükemmel bir zaman. Arkadaşlarınızla sürekli kontrol etmenize gerek yok.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayatınızın iki tarafını ayrı tutun. İşi zevkle karıştırmayın.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, İkizler ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, sevgili Yengeç burcunuz bugün pek sosyal bir ruh halinde olmayabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda bazı kişisel dramlarla uğraşıyorsanız, derin düşünceler ve duygular arasında gezinirken mahremiyetinize değer vereceksiniz. Neyse ki, Merkür ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, size otantik gelen insanlara ve durumlara odaklanırken sınırlar belirleme şansınız olacak. Bu titreşimler, hak ettiğiniz gelecek için para biriktirmeye hevesli olacağınız için yeni harcama limitleri uygulamak için de harikadır.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki değerinizin arttığını hissediyor musunuz, Yengeç? Umarım, Aslan burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, yaşamak için ne yaparsanız yapın birinci sınıf olarak kabul edilirsiniz. Üçlüsünün cesur, ateşli enerjisi, profesyonel bir alanda unutulmaz olduğunuzu ima eder, bu yüzden bunun için tazminat almalısınız. Jüpiter sizin profesyonel mirasınızı genişlettiğinden, üçgende bir başarı veya profesyonel katkı ile tanınabilirsiniz. Başarınızın bir sonucu olarak, daha fazla para getirmek için potansiyel fırsatlardan bahsedebilirsiniz.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneşin üzerinde olabildiğince hızlı koşarken ayaklarınızın kavrulduğunu hissedebilirsiniz, Yengeç. Bugün, zihinsel Merkür, burcunuzun göllerinde bir buz patencisi gibi dönerken, ufukta atılgan bir beyefendiyle göz göze gelecek – Mucizeler ve genişleme gezegeni Jüpiter, şimdi güneşle ilgili onuncu evinizde göğsünü şişiriyor. başarılar. Bu, profesyonel şan hakkındaki düşüncelerinizi anında şişirebileceği kadar, tek ve tek kişinizle görüşmek ve sahip olduğunuz büyük hayalleri paylaşmak akıllıca olacaktır. Çok “yüksek ve her şeye kadir” oluyorsanız, sizi yere sererler ama yatıştırıcı bir dokunuş sağlarlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.