Yengeç Burç Yorumları 21 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En iyi arkadaşlarınız bile muhtemelen vahşi tarafınızı tam olarak görmedi – bu yüzden onlara bir şans verin! Bir (ya da iki) hamleyi bozma dürtünüz zaten karşı konulamaz, öyleyse neden olmasın?


21 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yalnız kalmak istesen bile kabuğundan çık ve dünyaya aç.


21 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün Yengeç mevsiminin son tam günü, küçük Yengeç ve güneş hala burcunuzdayken tüm avantajlardan yararlanmalısınız. Bu güneş yerleşiminin momentumunu, birkaç tüyü kabartsa bile, hedeflerinizi özür dilemeden sürdürmek için kullanın. Bu arada ay, sizi popülerliğinize yatırım yapmaya davet ederek, şehvetli Boğa üzerinden yolculuğuna devam ediyor. Markanızı veya kişisel işinizi büyütmeyi umuyorsanız, bu titreşimler özellikle destekleyici olacaktır. Ancak, olduğunuz rafine güç merkezini yansıtmak için gönderdiğiniz yol ve küratörlük ve kamuya açık bilgiler konusunda sabırlı olmanız gerekir.


21 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne yapmaya yönlendirildiğini hissediyorsun, Yengeç? Yüce Ay, Boğa burcundaki Mars ile kavuşum yaptığında, peşinden gitmeye değer nedenlere duygusal olarak bağlı hissedebilirsiniz. Bir inanç sıçraması yapmak yerine, bağlantı zamanınızı ve enerjinizi nasıl harcayacağınız konusunda biraz daha stratejiktir. En sadık taahhütleriniz, kariyer yolunuzda istikrarlı bir şekilde ilerleme tutkunuzu beslediğinden, öncelikli hayaller, özlemler ve bağlantılar ilk sırada gelir. Ancak sabit bağlaç aynı zamanda dogmatik hale gelebilir, bu nedenle önce kimi veya neyi koyduğunuz konusunda açık fikirli olmaya çalışın.


21 Temmuz 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Mercury, yeni görevlere ve gökyüzünün köşelerine, Yengeç’e uçtu ve sizi son haftalarda yarattığınız ivme üzerinde düşünmeye bıraktı. Sadece birkaç gün önce, maliye ile ilgili ikinci güneş eviniz olan Leo ile dans etti. Artık önemli diğer arkadaşlarınızla satın alma planlarını tartışıyor veya hatta banka hesaplarınızı dengeliyor olabilirsiniz. Ancak, romantik hayatınızın ahlakınızı ve değerlerinizi nasıl yansıttığına odaklandığınız için bu sizi biraz farklı şekilde etkileyebilir. Özellikle sahiplenici hissediyorsanız, güvensizliğinizi sevgilinizle konuşun, böylece onu rahatlatabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.