Yengeç Burç Yorumları 20 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Temmuz 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süre oturup kendinle ya da koruyucu meleğin ya da içindeki çocukla her şeyi konuşmak için iyi bir zaman. Düşündüğünüzden daha fazla söylenecek çok şey var, o yüzden halledin!


20 Temmuz 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün dünyanızı sarsmak için harika bir gün. Konfor alanınızdan biraz çıkın.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Koç ayı güneş ve Plüton ile sert bir t-karesine girerken, kendinizi bir maratonun kuyruğunda gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi göreve devam etmek için çabalıyor olsanız da, öğleden sonra gelip Luna’nın Toros’u dengelemeye başlamasıyla yavaşlama fırsatınız olacak. Ayın uyumlu Venüs ile yumuşak bir açı paylaştığı bu gecenin ilerleyen saatlerinde sevdiklerinizle bağlantı kurmak için planlar yapın. Merkür’den yayılan sert enerji masaya bir sohbet eğlencesi getirebileceğinden, başkalarını düşüncelerini ve duygularını paylaşmaya zorlamamaya çalışın.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda bitirmek için neye ihtiyacın var, Yengeç? Koç burcundaki son dördün altında nelere dikkat etmeniz gerektiğini düşünmelisiniz. Her ne kadar burcunuz ay ile kare açı yapsa da, bu cesaret verici Koç enerjisinin, çalışmayan şeyleri bırakırken profesyonel tezahürlerinizi hayata geçirmek için tam da ihtiyacınız olan şey olduğunu görebilirsiniz. Bunu bir kavur ve yak taktiği olarak kabul et. Eski, durağan veya yararsız olan her şeyden kurtulun ki mevcut arzularınızın gelişmesi için yer açabilesiniz.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız ve kişisel ilişkileriniz için en muhteşem dönemlerden biri geldi, Yengeç. Sadece birkaç gün önce, aşk, cazibe ve güzellik gezegeni Venüs, burcunuza bir yunus gibi dalmak için bir köşeyi döndü! Güneşin ilk kimlik evinizden geçerken, diğer tüm burçlardan daha parlak parlayacaksınız – gökyüzündeki gerçek mücevher! Bu, istediğiniz her şeyi manyetik olarak çekebilmenizi sağlar. Bağlıysa, duygusallık ve zevk için daha fazla zaman harcayın. Bekarsanız, seksi taliplerle dolaşmak ve randevu ayarlamak için zaman harcayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.