Yengeç Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeyler pişirin — neredeyse her şey olabilir — ve arkadaşlarınızla paylaşın. Yemek pişirme becerileriniz ‘Yiyecek Ağı’ndan çok ‘Karanlıktan Sonra Sinema’ gibi olsa bile, yine de iyi bir vızıltı oluşturacaksınız.


19 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diğer insanlarla konuşmak bugün sizi son derece mutlu edecek, bu yüzden insanlarla sohbet edin.


19 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Ay Koç ve güneş onuncu evinizden geçerken bir hevesle çizgiler çizmekten ve sınırları uygulamaktan korkmayın. Bu armatür yerleşimi, kendinizi korumaya öncelik vermenizi isteyecektir, yani bir şey veya biri sizi rahatsız ediyorsa, hiçbir açıklama yapmadan çekip gitmeniz tamamen geçerlidir. Merkür, Aslan üzerinden yolculuğuna başlarken, paraya odaklanmanıza ve anda kalmanıza izin verirken, düşündüğünüzde bir değişiklik tespit edebilirsiniz. Evren, önümüzdeki haftalarda çevrenizi takdir etmenizi isteyecek ve bu da sık sık topraklanmanızı önemli kılacaktır.


19 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Aslan’a girerken çantayı emniyete almak için yeni fikirler ortaya çıkabilir! Aslan burcundaki Merkür, daha fazla para kazanmanın veya sahip olduklarınızı güvence altına almanın yeni yollarını güvenle aramanıza yardımcı olabileceğinden, finansal fırsatlarınız konusunda ihtiyatlı bir şekilde iyimser hissedebilirsiniz. Bu ortaya çıkarken, Chiron istasyonları Koç burcunda geri giderken profesyonel mirasınız, kariyer yolunuz ve profesyonel durumunuzla ilgili tüm yaraları iyileştirmeye çağrıldınız. Bunun bir kısmı, burcunuzdaki güneş Oğlak burcunda geri giden Plüton’a karşı olduğu için çalışma ilişkilerinize ne kadar güç verdiğinizle ilişkili olabilir.


19 Temmuz 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün kozmik enerjisinin zorlu olduğunu düşündüyseniz, Yengeç, daha yeni başlıyor. Kara bulutlar size ve tüm dünyanıza ateş ve şimşek yağdıracak. Kudretli güneş, solar ilk kimlik evinizde hareket etmeye devam ederken, güneş enerjisi yedinci ilişkiler evinizde gökyüzünde hakim bir Pluto’ya karşı savaş açacaktır. Bu, bir ortaklıkta büyük bir krizin bugün meydana gelmesini sağlar – belki de ilişkiyi karmakarışık bırakır veya benlik saygınıza zarar verir. Kendinizi korumak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve sizin hakkınızda fikirlerinizi koruyun. Kötülük gölgelerde gizleniyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.