Yengeç Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Yengeç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal becerileriniz artık zirvede, bu nedenle yeni insanlarla tanışmak ve zaten tanıdığınız insanlarla iyi vakit geçirmek için en iyi zaman. Bu gece sizin için yeni bir şey veya bir yer deneyin!


18 Temmuz 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aktif olmanız gerekiyor. Katılın ve çevreniz hakkında bir şeyler yapın.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Ay Koç burcuna ve solar onuncu evinize girerken, gücünüze ve kişisel otoritenize adım atmaya hazırlanın. Kariyerinizde bazı ciddi dalgalar yaratmak için ilham hissedeceksiniz, konuşmak, fikirleri paylaşmak ve yeni fırsatlar istemek için cesaret ve güveni bulmanıza yardımcı olacak. Yeni bir iş arayışındaysanız, bu aydınlatıcı yerleştirme yeni başlangıçlar için iyiye işarettir, bu nedenle özgeçmişinizi özellikle ilgilendiğiniz şirketlere gönderdiğinizden emin olun. Luna Jüpiter’e ısındığında şans sizden yana olacaktır. akşamları sizi geniş bir ağ atmaya itiyor.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerini seviyor musun, Yengeç? Merkür, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile karşı karşıya geldiğinde, iş ilişkileriniz ve profesyonel düzenlemeleriniz hakkında size yeni bir bakış açısı kazandıran bazı açıklayıcı konuşmalar olabilir. Şu anda Pluto retrosu, taahhütlerinizdeki kiri gün yüzüne çıkarıyor ve sizi onları oldukları gibi görmeye teşvik ediyor. Bu nedenle, bugünden sonra belirli meslektaşlarınız, amirleriniz, müşterileriniz ve hatta bazı görevleriniz hakkında farklı hissedebilirsiniz. Fikrinizi değiştirmek can sıkıcı olsa da, bunu düzenlemelerinizi geliştirmek için dönüştürmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneşte bir an tatlılık ve ihtişam yaşarken, kara bulutlar bugün gök gürültüsü ve şimşek ile önünüzde toplanıyor, Yengeç. Güneş enerjisi ilk kimlik evinizde yörüngede dönen Zihinsel Merkür, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evinizde şimdi sizden gökyüzünde duran kaotik bir Plüton ile kılıçları çaprazlayacaktır. Bu, sizin ve bir partnerinizin bugün göz göze gelmemenizi sağlar. Daha da kötüsü, radarın altında patlamaya hazır lavlar gibi çatışmalar fışkırıyor. Bugün güç dinamikleri, manipülasyon veya gizlilikle meşgul olmayın, çünkü bu yüzünüzde patlayacak ve ikinizi de utangaç bırakacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.