Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Ağustos 2022

Yay burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Yay burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs bu ayın başlarında güvenlik arayan Yengeç’ten geçmeye devam ederken, tam bir kucak böceğisiniz. Eğer kararlı bir ilişkiniz varsa, biriyle ya da tamamen bekar olmak istiyorsanız, biriyle fiziksel olmanın rahatlığını arzularsınız. Kendi başına seks değil, ama teklif edilirse bunu kaçırmayacaksın.

Güzel Venüs, bu aşk tanrıçası için sıcak, cömert ve etkileyici bir yerleşim olan 11 Ağustos’ta ateşli Aslan’a geçiyor. Senin için sevgili Sağ, romantik riskler almak ve kendini her zamankinden daha fazla ortaya koymak demektir. Sonuç ne olursa olsun, bazen nihai sonucun gösterdiğiniz çaba kadar önemli olmadığını unutmayın.

On sekizinde, güzel bir Venüs-Jüpiter üçgeni belirir ve aşkın tüm beklentilerinizi aşmasına yardımcı olur. Bu inanılmaz geniş açıda ne kadar şanslı hissettiğinize inanamayacaksınız. Bu çok büyülü anda, sizi tam olarak bulunduğunuz yere yerleştirdikleri için şanslı yıldızlarınıza teşekkür edeceksiniz.

Sarsılmaz güneş 22 Ağustos’ta mükemmeliyetçi Başak ile buluştuğunda sert bir eleştirmensiniz ve yeni ay da beş gün sonra bu dünya burcunda yüksek beklentilerle göründüğü için, aşkın ne olması ve ne olmaması gerektiği konusunda çok katı fikirleriniz var. olmak. Mevcut bir partnerin ya da ezmenin gerçekten ulaşması imkansız olmadığı sürece, çıtayı yükseğe ayarlamakta yanlış bir şey yok.


Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, kariyerin için yanıyor, Yay. Merkür, 3 Ağustos’ta Başak burcuna geçiyor ve size bir sonraki büyük profesyonel hamleniz için zemin hazırlamanız için bir itici güç veriyor. Bu, çalışma alanında neyi başarmak istediğinizi tartışmanın zamanıdır. Serbestçe akan fırsatlar bulabilir veya mükemmel olacağınız bir iş hakkında konuşulabilir. Bir yandan aceleniz varsa, bu, oyununuzun seviyesini yükseltmek için ideal bir zamandır, çünkü şu anda çok para kazanabilirsiniz. Bir zam için yarışıyorsanız, konuşun ve hak ettiğiniz parayı isteyin.

On birincisinde Venüs Aslan burcuna geçtiğinde, banka hesabınız ve profesyonel durumunuzla ilgili istediğinizi ortaya koymanız kolay olacaktır.

22 Ağustos’ta güneş Başak burcuna geçtiğinde, tüm ay boyunca artan kişisel dikkat dağınıklığı zirveye çıkabilir, ancak işe odaklanmayı tercih edeceksiniz.

Bu ay düşük titreşimli enerjiyi aktive ederseniz, başka bir yola girebileceğinizi bilin. Ne yazık ki, Neptün, işten ayrılmanızı ve bunun yerine sahile gitmenizi sağlayabilir. Bunun başarınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Cesur ve cüretkar olun ve büyüklüğe ulaşabilirsiniz.


Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bu ay dikkatli ol, Yay. İşyerinde flört etmek iyidir, ancak 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde profesyonel ve zevk arasındaki çizgiyi aşmaya başlayabilirsiniz.

On birincisinde Venüs Aslan burcuna girdiğinde ve dolunay Kova burcunda olduğunda, uzun mesafeli bir aşk ilişkisiyle dikkatinizi dağıtın. Uzakta yaşayan birine aşık olmak işkence gibi gelebilir ama eğer iletişim kuruyorsanız, kalıcı bir aşk inşa edebilirsiniz.

En iyi randevu geceniz, Mars’ın 20 Ağustos’ta İkizler’e girdiği ve size tonlarca zevk ve romantizm verdiği zamandır. Bununla birlikte, flört önümüzdeki birkaç ay boyunca pek çok iniş çıkışlara sahip olabilir, bu yüzden bu roller coaster yolculuğuna kiminle gitmek istediğine karar vermelisin.

Çünkü yirmi saniyede güneş Başak burcuna geçtiğinde bunu resmileştirmeniz gerekebilir. İnsanlar yeni sevgilinin kim olduğunu soruyor. 25 Ağustos’ta Merkür Terazi’ye girdiğinde arkadaşlarınızla bu konuda konuşun ve bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz.

Son olarak, yirmi yedinci Başak burcundaki yeni ayda (#relationshipheals) yeni sevgilinizle halka açık olun.


Yay Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Sağlıklı ve Üretken

Güneş seyahat ve macera bölgeniz Yay boyunca yolculuğuna devam ederken, yeni deneyimler arayışında olacaksınız. Yaylar hayatı dolu dolu yaşamayı severler ve bu etki onu sınıra kadar götürmeyi önerir. Konfor alanınızdan çıkmak ve yeni şeyler denemek istiyorsanız, fırsatlar sizi bekliyor. Dünya senin midyen.

Ayrıca dinamik Mars, 20 Ağustos’a kadar Boğa burcundaki yolculuğuna devam ederken biraz sıkı çalışmaya hazır olacaksınız. Önümüzdeki haftalar, çabalarınızı pekiştirmek ve yaşam tarzınızı sürdürmek için mükemmel. Yine de, farklı bir şey denemek için fırsatlar da var ve bundan o kadar çok keyif alacaksınız ki, devam etmek isteyeceksiniz.

Kova’da bir dolunay var ve on birincide, özellikle onları geri tutuyorsanız, yüzeye yarışan duyguları getirebilecek konuşma ve düşünce sektörünüz var. Karar vermek için en iyi zaman değil çünkü akıllıca bir seçim yapamayacak kadar duygusal olacaksınız. Sakinleşene ve sakinleşene kadar bekleyin.

Nefis Venüs, aynı gün Aslan’a ve seyahat bölgenize hareket eder ve bu da yaşam iştahınızı artıracaktır. Ruhunuzu besleyebilecek yeni deneyimler arıyor olacaksınız. Risk almak bunun bir parçası olabilir ve yeni bölgeleri keşfettikçe daha çok gelişirsiniz.

Yaklaşık sekiz aylık bir konaklama için 20 Ağustos’ta Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle ilişki sektörünüz hareketleniyor. Başkalarıyla daha fazla etkileşime gireceksiniz ve bundan birçok fırsat gelebilir. Sorunlar varsa, havayı temizlemek ve çözümler bulmak isteyeceksiniz.

Son olarak, yirmi saniyede güneş Başak burcuna geçtiğinde harika bir izlenim bırakma şansınız olacak. Ve beş gün sonra aynı bölgede yeni bir ay olması, bir kariyer veya iş planının bir sonraki aşamasını başlatmak için mükemmel bir fırsat.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.