Terazi Haftalık Burç Yorumları (1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası)

Terazi burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Klasik bir Pazartesi gününe hazır mısınız? Bunda her şey var: iletişimsizlik, yanlış anlamalar ve kaçırılan fırsatlar. Bunun da ötesinde, yapacak çok fazla şey sizi bunaltacak ve kafanızdaki dırdırcı bir ses bunu unutmanıza izin vermeyecek. İyi haber nedir? İşler çok, çok daha iyi olmak üzere. Hafta ortası, romantizm ve sosyalleşme fırsatlarıyla dolu olacak. Enerji dolu ve cazibeyle dolu olacaksınız – bu yüzden kendinizi ilgi odağı bulmaktan şaşırmayın. Bu hafta sonu, evin etrafındaki projeleri ele alın ve iyi kitaplar ve iyi sohbetler için zaman ayırın. Biraz entelektüel stimülasyon kullanabilirsin.


Terazi Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen, zodyakın en azimli ve motive üyelerinden birisiniz sevgili Terazi, başkalarının sıradanlıkla yetinebileceği yerlerde mükemmellik için çabalıyorsunuz. Yengeç ayı, haritanızın profesyonel hırsları yöneten sektörünü aydınlatırken, haftanın başlangıcı kariyerinize aşırı derecede odaklanmanızı sağlayacak. Önemli olan tek şeyin çalışmak olmadığını hatırlamaya çalışın ve oyun için biraz zaman ayırmaya çalışın. Programınızda özellikle katı hissediyorsanız, romantizm için biraz zaman ayırmaya çalışın.

Hafta sonu sosyal hayatınız yeniden canlanacak ve sizi dışarı çıkıp sosyalleşme havasına sokacak! İlgi odağı olmak şu anda kolayca gelecek ve yeni bir romantik ilginin gözünü yakalamaya çalışıyorsanız bu kesinlikle kullanışlı olacaktır. Ancak, haftanın sonunda, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü tetikleyerek radarın altına girmek isteyeceksiniz. Kariyerinize ve arkadaşlarınıza odaklandığınız bir haftanın ardından, bunu iç gözlem ve rahatlama için zaman ayırmak için bir ipucu olarak kullanın.


Terazi Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Seni ve profesyonel emellerini kim destekleyecek, Terazi?

31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneş Jüpiter gerilemesi Koç burcundayken ve Aslan burcundaki Merkür Kova burcunda geri giden Satürn ile karşı karşıya geldiğinde ittifakta bir değişiklik görebilirsiniz. Muhalefet, bazı tutku projelerinizi veya fikirlerinizi takip etmeye açık olabileceğinizi öne sürüyor. daha yakından, bir şeyi diğerine tercih ederseniz, özlemlerinizin değişebileceğini gösterir. Hangi hayallerin peşinden gideceğinize karar verdiğinizde, trine size destek sisteminiz olarak kimlerin orada olacağını gösterecektir. Kariyer yolunuzda yeni, heyecan verici fırsatların peşinden giderken arkanızda olacak belirli meslektaşlar veya topluluklar olacak! Resmi bir taahhüt veya düzenlemenin teklif edilmesi bile mümkündür. 2 Ağustos Salı gününe kadar, Yengeç burcundaki Venüs Mars, Uranüs ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile altmışlık açı yaptığında kariyer yolunuzu dönüştürmek için daha güçlü hissedebilirsiniz. Altmışlıklar meyvesini verirken, kariyer yolunuzu daha da güçlendirecek mali taahhütler ve kaynaklar da öyle. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Merkür Başak’a girdiğinde yetenekleriniz konusunda özellikle kritik hissedebilirsiniz. Bu geçiş sırasında analiz felcinden kaçınmaya çalışın!


Terazi Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni fikirleri eğlendiriyorsunuz.

31 Temmuz Pazar günü, güneşin Aslan burcunda ve sizin dostluk evinizin Jüpiter’i Koç burcunda üçgen açı yaptığında hafta başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Arkadaşınızın parlak bir fikri olabilir. Terazi, bu hayatında bir deprem olabilir, önyargıları kırabilir ve sınırları aşabilir. Bu gerçek bir fırsata dönüşebilir.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün, tekrar dünyaya çarpıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Terazi, sanki bütün gün bir acil durumdan diğerine koşmuş gibisin, dün sahip olduğun harika fikirleri düşünmek için sana zaman vermiyor. Aynı zamanda, gerçekten hedeflerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle, yeni planlarınız üzerinde çalışmak için gece yarısından hemen önce sadece birkaç dakikanız olsa bile, bunu yapın. Tohum ekilir ve güçlü bir meşe ağacı büyüyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.