Terazi Burç Yorumları 9 Temmuz 2022

Terazi burcunun 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ruh halinize bağlı olarak iyi ya da kötü olabilecek bir hafıza alanına sıkışıp kaldınız. Olabildiğince olumluya odaklanın ve çok yakında şimdiki zamana dönebileceksiniz.


9 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkes saçmalamak ister — bu insanların katılmanız için size yalvarmalarına dikkat edin.


9 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün gevşemek için bir dakikanızı ayırın, Merkür gökyüzünde Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bu kozmik iklim, öz bakım uygulamadıysanız, özellikle önceki çalışma haftası özellikle stresliyse, duygusal veya zihinsel sıkıntıyı tetikleyebilir. Neyse ki, Ay’ın Akrep’teki yolculuğu sizi yavaş hareket etmeye teşvik edecek ve size etrafta dinlenmek ve lüksü kucaklamak için tam izin verecek. Bu akşam Luna ve Neptün arasındaki tatlı bağlantı masaya rahatlatıcı bir hava katacak ve boynunuzda ve omuzlarınızda biriken fiziksel stres belirtilerini serbest bırakmanıza yardımcı olacak. Bununla birlikte, bu tür bir iyileşmeyi kolaylaştırmak için biraz esneme yapmak isteyebilirsiniz.


9 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat bugün seni iki şekilde çekiyor Terazi. Bir yandan, zihinsel Merkür göklere sıçrayıp bağırırken, kafanız bulutlarda, işe, hırsa ve uzun vadeli planlara takıntılı. Bununla birlikte, yükselirken, şu anda güneş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde duran Büyük Benefik olan Jüpiter ile keskin bir bağlantı yakalar. Bu, bir sonraki büyük hedeflerinizin çizgisine ayak uydurursanız, sevgilinizden hırslarınız hakkında büyük destek bulabileceğinizi gösterir – sadece çok ukala olmayın ve bu dönüm noktalarını umursayan tek kişi sizmişsiniz gibi davranın. Desteklemek için buradalar, bu yüzden bunu her zaman hatırla.


9 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İddialı konuş, Terazi! Tipik olarak, işteki diğer herkesle birlikte olmayı sevdiğiniz için biraz pasif olma eğilimindesiniz. Ancak Yengeç burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığı için bugün durum böyle olmayabilir. Her zamankinden daha açık sözlü hissedebilirsiniz, özellikle de meydan duygusal olarak tepkisel ve ilham verici hissettirdiği için. Bu nedenle, kendinizi meslektaşlarınız, müşterileriniz ve iş ortaklarınızla birlikte tavır alırken bulabilirsiniz. Kariyer yolunuzu beslemekle veya hatta bağlılık yoluyla beslenecek bir başarı ile ilgili olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.