Terazi Burç Yorumları 7 Temmuz 2022

Terazi burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görülecek ve yapılacak o kadar çok şey var ki, nereden başlayacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. Şimdi yeni bir yer keşfetmek için iyi bir zaman – kiminle tanışacağınızı veya ne bulacağınızı asla bilemezsiniz.


7 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Entelektüel enerjiniz son derece güçlü ve daha fazlasını öğrenmeye açıksınız.


7 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Satürn’le tatlı bir bağlantı kurarak, burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, sevgili Terazi, bu sabah günlük tutmak için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, kendinizi daha dürüstçe ifade etmenize yardımcı olacak bir ilham akışıyla sizi kutsayacak. Ayrıca, kendinize inanmaya ve mantıktan vazgeçmeden kalıpların dışında düşünmeye istekli olduğunuz sürece, kişisel hedeflerinize daha fazla yapı getirme fırsatınız olacak. Büyü saati yaklaştıkça ve Luna Akrep’e girerken, önümüzdeki iki gün boyunca topraklanmış ve dengeleyici bir enerji getirerek bir değişim hissedeceksiniz.


7 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel Merkür haritanızın tepesinde dans ederken, zihniniz profesyonel yaşamınıza ve emellerinize derinden odaklanacak, Terazi. Bu, özellikle kişisel ve romantik alanlarınızı inşa etme konusunda, iş-yaşam dengesini nasıl kurabileceğiniz konusunda biraz dağınık hissetmenize neden olsa da, size bir adım geri atma ve uzun vadeli çabalarınızı ve neler yapabileceğinizi değerlendirme şansı veriliyor. seni en mutlu edecek. Merkür Yengeç burcundayken sezgilerinize güvenmeye, kalbinizi dinlemeye ve güvenle konuşmaya teşvik ediliyorsunuz. Ruhunuzun size ne söylediğini bildiğiniz zaman itilip kakılmayın.


7 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Eski ilişki yaralarının iş ortaklıklarını etkilemesine izin verme, Terazi. Ay hala burcunuzda, bu nedenle Koç’ta Chiron ile tetikleyici bir karşıtlık oluşturacak ve Oğlak’ta geri giden Plüton ile kare açı yapacak. Ağır enerji olabilir! Özellikle bir meslektaşınız geçmişteki acıları ortaya çıkarıyorsa, bazı profesyonel ilişkilerinizde kendinizi güvensiz veya birbirine bağımlı hissedebilirsiniz. İnkar edilemez, incitici gerçekler, özellikle iş-yaşam dengenizde bir bozulmayı etkileyen taahhütlerde de ortaya çıkabilir. Meslektaşlarınızla kafa kafaya herhangi bir endişeyi ele almak en iyisidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.