Terazi Burç Yorumları 6 Temmuz 2022

yazar:

kategori:

Terazi burcunun 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza gerçekte neler olduğunu açıklamanın iyi bir yolunu bulun — henüz anlamadılar ama önce bir araya getirirseniz onlara neyin ne olduğunu anlatabileceğinizi biliyorsunuz.


6 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün, kendinizi duygusal olarak yoğun olabilecek durumlara sokmaktan kaçının.


6 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay genişleyen Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde, eşinizin ihtiyaçları bu sabah kaldırılmayacak bir ağırlık gibi gelebilir. Gerekirse, sevgilinizden yer istemekten korkmayın, ancak bunu şefkat ve zarafetle yapmayı unutmayın. Şifalı asteroit, Chiron ve tatlı Venüs arasındaki faydalı bir ittifak, ruha şifa getirecektir. Yine de, kalbinizi açmanız ve seçtiğiniz ruhsal uygulamayı benimsemeniz gerekecek. Bu titreşimler tamamen dengeyi bulmakla ilgilidir, bu da onu fişten çekmek ve ciddi bir kişisel bakıma dalmak için mükemmel bir zaman yapar.


6 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Libra, libidonuzun çatıdan ateş etmesine hazırlanın. Tutku, yakıt ve enerji gezegeni olan güçlü Mars, yakınlık ve cinsellik güneş sektörünüzü güçlendirirken, birleşme dürtüsü sizi yakalayacak! Sadece güvendiğiniz biriyle yakın ve kişisel olmaya istekli olmakla kalmayacak, aynı zamanda şehvetli yönünüzü serbest bırakmanız için sizi teşvik edebilir. Bu trend 20 Ağustos 2022’ye kadar devam edecek, bu nedenle deney yapmak, eğlenmek ve keyfi kucaklamak için bolca zamanınız var. Bu, çiftleri daha çok desteklese de, bekarlar bu dönemi bir ilişkideki gerçek ihtiyaçlarını değerlendirmek ve tüm kutuları kontrol eden birini takip etmek için kullanabilirler.


6 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir ortamda nasıl karşınıza çıkmak istersiniz, Terazi? Bugün burcunuzdaki ilk dördün ile, bir şeyler yapma ya da profesyonel olarak tavır almak için belirli bir şekilde görünme dürtüsünü hissedebilirsiniz. İşinize bağlı olarak açık veya çevrimdışı bir değişiklik olabilir. Ancak, ne tür bir değişiklik yapmak istediğiniz konusunda bazı kararsızlıklar olabilir. Bunaltıcı geliyorsa, geri bildirimlerini duyduktan sonra değişikliklerinizde kendinden emin hissetmek için içgörü için bir meslektaşınıza yaslanın.



Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.