Terazi Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

Terazi burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başka kimsenin göremediği küçük şeyleri görebilirsiniz – ama bu, deli değil, anlayışlı olduğunuz anlamına gelir. Bugün, daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz ipuçlarını yakalamak için mükemmel. Onları başka bir zaman bir araya getirin.


26 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün grup lideri yapılırsanız, grubunuz çok şanslı olacak! Keskinsin.


26 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yengeç burcu bu sabah tatlı Venüs ile aynı hizaya geliyor ve sağlıklı sınırların sizin için neye benzediğini anlamanızı istiyor. Sadece biraz yalnız kalmak için olsa bile, alanınıza saygı duymayan biriyle sınır çizmekten korkmayın. Ne yazık ki, Merkür ve Mars arasındaki sert bir bağlantı, özellikle başkalarını hayal kırıklığına uğratma fikri size endişe veriyorsa, kendinizi savunmaktan caydırabilir. Telefonunuzu “rahatsız etmeyin” moduna almak, şimdiye uyum getirirken anda kalmanın yollarını ararken içinizin rahat etmesine yardımcı olabilir.


26 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün herkes kendini gergin hissedecek ve ateşlenecek, Terazi. Aslında, savaş alanının ortasında uyum ve denge sağlamak için bir adım geri atabilirseniz, kesinlikle iyi bir karma biriktirirsiniz! Kızıl savaş ve saldırganlık gezegeni Ateşli Mars, güneş sekizinci yakınlık evinizde, paylaşılan varlıklarda ve cinsellikte hasara neden olacak. Artık güneş onbirinci evinizde bulunan kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’e stratejik bir saldırı başlatacak. Bu, bir arkadaşınızın aşk veya seks hayatınızda sahip olduğunuz bir sır hakkında sizi sırtınızdan bıçaklayabileceği anlamına gelir. Dikkat.


26 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kontrolün gücünü nasıl paylaşabilirsin, Terazi? Dengeyi tercih eden biri olarak, Aslan burcundaki Merkür Boğa burcundaki Mars ile kare açı yaptığında kaynaklarınızı, dönüştürücü özelliklerinizi ve otorite duygunuzu paylaşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, sabit kare, özellikle siz ve diğer taraf, birlikte nasıl daha yakından çalışmak istediğiniz konusunda aynı fikirde değilseniz, biraz gerginliğe işaret eder. Bu çizgide yürümek, özellikle siz ve karşı taraf profesyonel bir özlemi paylaşıyorsanız, zordur. Birbirinizle etkili bir şekilde iletişim kurarak, güç mücadelelerinden veya kontrol sorunlarından büyük olasılıkla kaçınabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.