Terazi Burç Yorumları 25 Temmuz 2022

Terazi burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En çok ne istiyorsun? Bugün, en büyük hayallerinize gidecek kadar cesursanız, mümkün olanın tadına varın. Kaybedecek neyin var? Enerjiniz bir şeyleri gerçekleştirmek için doğru.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Umutlarınızı yüksek tutmak başka, hedefler konusunda gerçekçi olmamak başka.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı yoğun Plüton ile dengesiz bir bağlantı kurarken, sevgili Terazi, bu sabah kalbinin arzuladığı şeyin sezgini bulandırmasına izin verme. Şu anda kimi veya ne istediğinizi saplantı haline getirmek, önünüzdeki yolu görmenizi zorlaştırabilir, ancak bir meditasyon seansı netlik bulmanıza yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra Luna Yengeç burcuna girdiğinde, kendinizle ve başkalarıyla duygusal sınırlar belirlemenize yardımcı olacak bir değişim tezahür edecek. Durumunuzu ve hayatınıza ve bağlantılarınıza nasıl daha fazla yapı getirebileceğinizi tam olarak anlayabilmeniz için bu gecenin ilerleyen saatlerinde kendinize hareketsiz oturma izni verin.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel hayatınız için özellikle muhteşem bir gün sizi bekliyor Terazi. Daha büyük hayırsever gezegenimiz olan güçlü Jüpiter, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde kanatlarını bir baş melek gibi gökyüzüne yayarken, göklere tüyler dökecektir. Şimdi güneş onuncu başarı evinizin derecelerinde yörüngede dönen Venüs, onları yakalamak için uzanacak. Bu, artık sevgilinizin size sırılsıklam aşık olduğunu ve profesyonel gelişiminizi desteklemek için çok mutlu olduğunu ve sizi daha yükseğe çıkmaya zorladığını hissedebileceğiniz anlamına gelir. Bu bir lütuf çünkü onların gücü arkanızda ve yanınızda olduğu için her zamankinden daha minnettar hissedeceksiniz.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun bollukla patlamasını istiyorsanız doğru insanlara bağlanın, Terazi! Yengeç burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, uzun vadede kiminle ve neyin ortak olmaya değer olduğunu düşünmelisiniz. Kendi kendine yönetilen Jüpiter enerjisi sizi bağımsız çalışmaya teşvik etse de, Venüs size ortaklıkların kariyer yolunuzun gelişimini besleyebileceğini hatırlatacaktır. Etkili insanlarla ve derneklerle çalıştığınızda kariyeriniz gelişecektir. Fırsatlar ne olursa olsun erkenden “evet” diyerek daha azına razı olmayın. Geliştirmeye değer bir ortaklık bulana kadar bekleyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.