Terazi Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Terazi burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün olan tüm tuhaf şeylere ayak uydurmanın bir yolu yok, bu yüzden o programı bir kenara atın ve mümkün olduğunca çok karışıklıkla uğraşın. Yarın her şey çok daha iyi olmalı!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlar ve aile şu anda birinci öncelik olmalı, çünkü her zaman arkanızdalar.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlık çevrenizdeki birine aşık olduysanız, bugün buzları kırmak için iyi bir zaman olabilir, çünkü Merkür parıldayan Jüpiter ile destekleyici bir yönü paylaşıyor. Bu kozmik iklim size sosyal ve romantik olarak fayda sağlayacaktır, bu nedenle yeni bağlar kurmaya gelince geri adım atmayın. Bu yelpazenin diğer ucunda, aranızda gizli bir hayran olduğunu keşfedebilirsiniz, ancak gerçekten ilgilenmediğiniz kalplerle oyun oynamamaya çalışın. Kalbinizde veya yolunuzda ne olduğundan emin değilseniz. İleride, İkizler ayı güneş dokuzuncu evinizi aydınlatırken meditasyon yoluyla cevaplar bulabilirsiniz.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ağ kurmaya hazır mısın, Terazi? Aslan burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında ağınızı genişletmek için harika bir gün olabilir! Mercury, her yerden yeni kişilerle bağlantı kurmanıza izin vererek, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak daha büyük profesyonel topluluğunuz arasında dolaşmakla meşgul. Jüpiter’in yeni çalışma ilişkilerine, yükümlülüklere ve diğer ilişkilere bağlanma potansiyelini genişletmesine izin verebilecek olan profesyonel özlemleriniz hakkında konuşurken bile daha güvende hissedebilirsiniz. Kim bilir belki de bu heyecanlı üçlüde beklenmedik bir teklif gelebilir!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük hayaller her zaman önünüzde uzanır Terazi. Kalbinize hitap ettiklerinde romantizm ve fantezilere dalmak söz konusu olduğunda, siz asilzadesiniz. Bugün zihinsel Merkür, haritanızın tepesinde gururlu bir panter gibi oturacak ve güneş ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde şimdi sizden gökyüzünde bulunan alıngan bir Jüpiter’in dikkatini çekmek için kuyruğunu aşağı damlatacak. Bugün, tutkularınız hakkında mümkün olduğunca geniş ve kapsamlı bir şekilde hayal kurma ve onlar hakkında tek ve tek konuşmanız gereken gün. Yine de vizyonlarınızın çok fazla büyümesine izin vermeyin – sizi topraklamak için sevgi dolu bir kucaklama sağlamalarına izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.