Terazi Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Terazi burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İçsel çekiciliğiniz mükemmel bir şekilde çalışıyor ve insanların bakmamaları gerektiğini bilseler bile onlara baktıklarını görebilirsiniz. Onunla çalışın ve hazır olduğunuzda biraz flört edin.


19 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün eğlenceli bir yanlış anlama, insanlara karşı daha hoşgörülü olmayı öğrenmene yardımcı olacak.


19 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Konuşkan Merkür, haritanızın topluluğu yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki haftalarda hızlı bir sosyal aktivite için kendinizi hazırlayın, tatlı Terazi. Sizinle olduğu kadar başkalarıyla da bağlantı kurmaya istekli olsanız da, programınızı sosyal etkinliklerle aşırı doldurmamaya çalışın ve sessiz ve kişisel bakım için takvimde bolca zaman ayırmayı unutmayın. Yengeç güneşi yoğun Plüton ile karşı karşıya geldiğinde iş/yaşam dengeniz bu gece sorgulanabilir. Yeterince izin almadıysanız, özellikle son zamanlarda ofis çevresinde baskı arttıysa, şu anda size yetişebilir.


19 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür Aslan’da olduğuna göre şimdi konuşun! Terazi burcu, Aslan burcundaki cesur Merkür sayesinde ağ oluşturma fırsatlarına dalarak kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Bu, Chiron’un Koç burcunda retrograd olarak konumlanmasıyla tetiklenebilecek olası ilişki yaralarının hafifletilmesine yardımcı olabilir. Acı verici olsa da, Chiron retrosu size kiminle çalışmak için zaman ve enerji ayırmaya değer olduğunu gösterecek! Yengeç burcundaki güneş Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıkarken özel hayatınızdaki diğer ilişkilerinizin nasıl ortaya çıkabileceği, iş-yaşam dengenizdeki destek sisteminizi ortaya çıkarıyor.


19 Temmuz 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yoğun bir dram seni bekliyor Terazi. Dünün bulanık bir enerjisi olduğu gibi, aynı titreşim şimdi daha da güçlenecektir. Bunun nedeni, güneş profesyonel ilerlemenizin onuncu evinde dönen kudretli güneşin, evle ilgili dördüncü güneş evinizdeki kindar bir Pluto’ya karşı savaş açmasıdır. Bu, kariyerinizin ve ailenizin daha fazla zamanınızı ve ilginizi çekmesini sağlar. Ancak, kendinizi çok zayıf hissedebilirsiniz, bu da yüzleşmeniz için patlayıcı bir mücadele bırakır. Bugün kimse mutlu değil, bu yüzden öfkeyi alevlendirmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.