Terazi Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Terazi burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda doğru yolda olduğunuzu söyleyebilirsiniz – gittiğiniz her yerde kafaları çevirir ve dalgalar yaratırsınız. Bu iyi enerjiyi doğru insanlara ne hakkında olduğunuzu göstermek için kullanın ve ne olduğunu görün.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni bir kişiye doğru manyetik bir çekim hissedeceksiniz ve onu izlemelisiniz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay ateşli Koç burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne geçerken, aşk duyguları başınızı döndürebilir. İlkel bir enerji auranıza sızacak, tutkuları ve romantik ilgi ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Kozmos sizi kalbinizin arzusunun peşinden gitmeye zorlarken, özel birine olan ilginizi inkar etmek şu anda zor olacak. Neyse ki, bu akşam Luna uğurlu Jüpiter’e yakınlaştığında yıldızlar lehinize hareket edecek ve bu da sevgilinize çıkma teklif etmek ya da en azından biraz flört etmek için mükemmel bir zaman olacak.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıkarken, kariyerinizin ilerleyişi boyunca iş-yaşam dengenizi düşünün. Şimdiye kadar başardıklarınızı düşündüğünüzde geçmişin anıları aklınıza gelebilir. Terazi, şu an bulunduğunuz yere gelmek için karşılaştığınız zorlukları da hatırlıyor olabilirsiniz. Ancak bu muhalefet, bazı gizli gerçeklerin ortaya çıkabileceği için müzikle de yüzleşmek zorunda kalabileceğiniz fikri üzerinde oynuyor. Gelecekteki yörüngenizi etkileyebilecek iş-yaşam dengeniz hakkında bir konuşmanız veya ilgili içgörünüz olabilir.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük drama, bugün zihinsel boşluklarınızı tüketecek, Terazi. Zihinsel Merkür, emellerinize ve profesyonel yaşamınıza dikkat çekerken, muhtemelen son ilerlemenizden olumlu hissediyorsunuzdur. Bununla birlikte, evde ve sevgilinizle olan şeyler düşündüğünüz kadar pürüzsüz olmayabilir, çünkü Plüton güneş dördüncü ev evinizde yörüngede dönerek huysuz ve hoşnutsuz olabilir. Eğer işinizde fazladan çabalamanız gerektiyse ve evde işleri yarıda bırakıyorsanız, partnerinizin bu konuda çok sert düşünceleri ve sözleri olabilir. Anın sıcaklığına atlamadan önce dinleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.