Terazi Burç Yorumları 14 Temmuz 2022

Terazi burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çoğu sorunun her iki tarafını da görebilirsiniz, bu da insanlarla uğraşırken oldukça yardımcı olur. Ancak bugün, aptalca veya basit küçük şeyler hakkında bile karar veremiyorsunuz demektir.


14 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir pozitif enerji dalgası sürüyorsunuz. Başkalarının sizinle dalga geçmesine yardımcı olun!


14 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay ilginç Kova burcuna ve haritanızın kendini ifade etmeyi ve eğlenceyi yöneten sektörüne girerken bugün sizin için biraz tuhaf olabilir. Bu titreşimler, sosyal, profesyonel ve modaya uygun bir şekilde şansınızı denemeniz için size ilham vererek en otantik benliğinizi serbest bırakmanızı isteyecektir. Ancak, öğleden sonra Luna ateşli Mars ile kare açı yaptığı için geri çekilmek isteyebilirsiniz. Bu süre zarfında insanları yanlış yola sokmak kolay olacaktır ve başka bir güçlü kişilik tipiyle çatışmaya başlarsanız kendinizi bir güç mücadelesinin içinde bulabilirsiniz.


14 Temmuz 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir ürperti hapı alın, Terazi – kelimenin tam anlamıyla! Gezegen yöneticiniz Venüs kendini iyi hissetmiyor. Aslında, aldatma gezegeni Neptün ona yalan söylediği ve onu hasta ettiği için grip olmuş gibi davranacaktır. Doğrudan etkilenecek ve muhtemelen hiçbir şekilde net göremiyormuş gibi hissedeceksiniz – özellikle kişisel veya romantik ilişkilerinizde. Bugün uzun vadeli planlar veya sözler vermeyin ve bekarsanız kesinlikle ilk buluşmaya gitmeyin. Talipiniz siz farkına bile varmadan sizi gaza getiriyor olabilir. Bu sadece sonunda kalp kırılmasına yol açacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.