Terazi Burç Yorumları 13 Temmuz 2022

Terazi burcunun 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Değişen programlara oldukça iyi uyum sağlıyorsunuz, ancak bugün biri vazgeçtiğinde veya yeniden planlamak istediğinde kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak her zaman herkesi memnun etmek zorunda olmadığınızı unutmayın!


13 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cömertliğiniz başınızı belaya sokabilir. Kulağınızı ödünç verin, ama borç vermeyin!


13 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcundaki dolunay güneş dördüncü evinizi harekete geçirdiğinden, evde delik açma cazibesi bugün gerçek olacak, tatlı Terazi. Duygusal aşırı uyarılma ve düşük enerji seviyeleri şu anda sizin için devreye girebilir, özellikle de son zamanlarda yüksek stres seviyeleri veya dikkat çekici drama ile uğraşıyorsanız. Neyse ki, kozmik destek, Venüs ve Satürn arasında tatlı bir bağlantı şeklinde gelecek ve sizi maneviyatınıza ve benlik duygunuza erişmeye teşvik edecek. Temel düzeyde kim olduğunuzu bilmek, şu anda havada kalan yoğun titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir ve yaratıcı çıkışlar özellikle iyileştirici hissedecektir.


13 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, yaptığın işin yapısına kattıkların hoşuna gidiyor mu? Özellikle son altı ay, işinizin temelindeki sürekli iyileştirmelerin altını çizdi. İş yerinde gerekli bir varlık olabilirsiniz, özellikle de kimse sizin kadar iyi yapamıyorsa. Ancak, Oğlak burcundaki dolunayın altında bu döngü doruğa ulaştığına göre, kariyer yolunuzdaki mevcut konumunuzdan memnun musunuz? Bu ay tutulmasını ya kariyerinizin özelliklerini sonuçlandırmak ya da profesyonel temeliniz üzerinde otorite elde etmek için enerjiden yararlanmak için kullanabilirsiniz.


13 Temmuz 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, muhteşem ve canlandırıcı hisler bugün size kendilerini sunuyor. Zihinsel Merkür, iletişim ve zihin gezegeni, sürpriz ve kendiliğindenlik gezegeni elektrikli Uranüs’e seslenirken, büyük düşünmek ve kendinizi ve mizahınızı ifade etmek için canlanmış hissedeceksiniz! Eşinizle şımarık ve tatlı olmaya zaman ayırın – belki de bazı yaramaz seks mesajlarıyla taze tutun. Ancak, bekarsanız, harika kimyaya sahip biriyle tanışabileceğiniz işten sonra mutlu bir saat geçirin. Şehvet sizi diken üstünde tutabilir, bu yüzden saklanmayın ve kendinizi oraya koymayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.