Terazi Burç Yorumları 11 Temmuz 2022

Terazi burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat şu anda senin için bir parti ve birinin düşebileceğine inanmakta güçlük çekiyorsun. Birinin asansöre ihtiyacı varsa, iyi enerjiniz bunun için mükemmel olmalıdır.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün farklı bir kültürden bir şeye katılın – yabancı bir film izleyin.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcu, bugün Yay burcundaki ay, Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı yaptığında biraz huzursuz hissetmeyi bekliyor. Kolayca kuruntulara veya hayallere kapılabilmenize rağmen, meydan size günümüz profesyonel yaşamınızda neler olup bittiğini ele almanızı ve sonraki adımlar için buna göre plan yapmanızı hatırlatır. Neptün retrosu yavaş ama emin adımlarla işinizde neyin yolunda gitmediğini ortaya çıkarıyor. Bugün meydanda bu konuda daha açık sözlü hissedebilirsiniz. Ancak, öne çıkmadan önce bir adım geri atmak en iyisi olacaktır. Resimde her zaman beklediğinizden daha fazlası vardır!


11 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Yay burcu ve Chiron arasındaki tatlı ittifak sayesinde bu sabah sevgi ve şifa mesajları seni bulacak. Kalbinizi kutsamalara ve olumlu bağlantılara açma niyetiyle, gününüze başlamadan önce meditasyon yapmak için bu enerjiyi bir bahane olarak kullanın. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ile karşı karşıya geldiğinde sezgileriniz bozulabilir. Bir önseziye kapılmadan önce güvenilir bir arkadaşınızdan tavsiye almak isteyebilirsiniz. Yıldızlar sesinizi kullanmanız için sizi zorlarken, günün yorgunluğunu attıktan sonra kendinizi ifade etmenin yollarını arayın.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın dolunayının enerjisi şimdiden yankılanmaya başlayacak Terazi burcu. Bir Süper Ay olduğu ve Dünya’ya çok yakın olduğu için yoğunluğu özellikle güçlü olacaktır. Bu ay tutulması, güneş enerjisiyle ilgili dördüncü evinize düşer, bu nedenle ev veya aile durumlarında bir dönüm noktası getirebilir. Siz ve eşiniz gayrimenkulü yenilemeye, taşımaya ve hatta yatırım yapmaya karar veriyor olabilirsiniz. Bekarlar, yaşam alanları veya aileleri çevresinde ortaya çıkan durumlar, nasıl ilerleyecekleri konusunda önemli kararlar almalarına neden olabileceğinden, bu zamanda biraz fazla duygusal olduklarını fark edebilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.