Oğlak Burç Yorumları 28 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Temmuz 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Peşinden gitmeden önce o seksi kıza biraz daha pislik kazın. Belli bir anlaşma bozucu orada saklanıyormuş gibi değil, ancak herhangi bir karar vermeden önce tüm gerçekleri öğrenmelisiniz.


28 Temmuz 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün çok çok uzakta yaşayan biriyle yeniden bağlantı kurmak için zaman ayırın.


28 Temmuz 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün toksik insanlardan veya durumlardan uzaklaşmaktan korkmamaya çalışın, Aslan yeni ayı güneş sekizinci evinizi harekete geçirirken. Bu kozmik iklim, sizi derin ve anlamlı şekillerde gelişmeye zorlayacak, size zihinsel ve duygusal tatmin arayışı içinde hayatınıza devam etme gücü verecek. Ne yazık ki, Merkür ve Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde, kendinden şüphe duyma veya değersizlik duyguları sizi geride tutabilir. Büyüyen ilişkilerle ilgili endişe, sizi daha yüksek bir yol aramaktan caydırabilir, ancak gerçek arkadaşların sizinle birlikte gelişeceğini unutmayın.


28 Temmuz 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo’daki yeni ayın altında para meselelerinizi dönüştürmek için yeni fırsatlar mümkün! Ayın bu yeni bölümünde yatırımlarınızın karşılığını alacağınıza güvenin. Oğlak, borcunuzu hafifletmek için daha da iyi anlaşmalar, kaynaklar ve hatta fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu büyük finansal değişiklikleri yapmak, Jüpiter’in Koç’ta geri hareket etmesiyle aynı zamana denk gelebilir. Jüpiter retrosu yaşam tarzınızın, evinizin ve ailenizin genişlemesini değerlendirmek için bir adım geri atacak. Şimdi geçiminizi sürdürülebilir kılmak için ayarlama zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.