Oğlak Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sonraki büyük partiyi planlamanın sorumluluğunu üstlenin – çalışanlarınız size daha sonra teşekkür edecek. Her şeyi bir araya getirmek ve katılan herkesi mutlu etmek kolaydır. Artı, yanında bir tatlılık olacak!


26 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Vizyonunuz bugün bir çan kadar net. Sonunda büyük bir karar vermenin zamanı geldi.


26 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, sevgili Deniz Keçisi, Yengeç ayı, güneş yedinci evinizdeki tatlı Venüs’e uyum sağlarken, sevgi ve uyumun ışıltısının tadını çıkarmak için bir dakikanızı ayırın. Bu enerji, romantizm ve öz sevgiye kendinizi kaptırmak için harikadır, bu nedenle kalbinizi zarafete açtığınızdan emin olun. Ne yazık ki, Merkür ve Mars arasındaki sert bir bağlantı, bu iyi titreşimleri yok etmekle tehdit ederek ego, kıskançlık ve potansiyel güç mücadeleleri etrafında sorunları gündeme getiriyor. Dış dünyanın şu anda beğeninize göre çok sert olduğunu düşünüyorsanız, zihinsel sağlığınıza öncelik vermek için geri adım atmaktan korkmayın.


26 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, romantizm, samimiyet ve başkalarıyla nasıl paylaştığınız konusunda büyük bir anlaşmazlık olabilir. Tutkunun ve aynı zamanda savaşın kırmızı gezegeni Mighty Mars, şimdi paylaşılan varlıklar ve cinsellikten oluşan sekizinci güneş evinizde dönen kozmik habercimiz zihinsel Merkür’ü lanetleyecek. Bu, siz ve bir partnerinizin aynı sayfada olmadığınızı ve birinizin gerçek ve özgün ihtiyaçlarını ve arzularını karşılamadığını hissediyor olabilirsiniz. Silahı atlamayın ve savunmacı veya agresif davranmayın. Hayal kırıklığı ile nefes almaya odaklanın.


26 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikirlerinde nasıl güvende hissedebilirsin, Oğlak? İster ana işiniz ister bir yan iş olsun, Aslan burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Mars ile kare açı yaptığında bir tutku projesine yatırım yapmak isteyeceksiniz. Ancak, bu fikirleri, teklifinizi hayata geçirmek için gereken fonlara, materyallere veya kaynaklara sahip olabilecek başka birine sunmanız gerekebilir. Açıkçası, mümkün olan en kısa sürede başlatmak isteyebilirsiniz. Ancak, projenizi sürdürmek için bir satış konuşması veya bir yedekleme planı bulmak gibi buna göre strateji belirlemeniz gerekir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.