Oğlak Burç Yorumları 25 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşka (veya ilişki avınıza) yaklaşmanın yeni bir yolunu bulun, çünkü bugün aynı yaştaki aynı kişiyi ödüllendirmeyecek. İşleri oldukça büyük bir şekilde sallamanız gerekebilir, bu yüzden acımasız olun!


25 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diplomatik olmak güzel, ama şimdi kontrolün sizde olması daha iyi. Ücret almak.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah İkizler ve güneş altıncı evinizdeki yolculuğunu tamamlıyor, sevgili Deniz Keçisi, Plüton’a dengesiz bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim, özellikle çalışma programınızda veya günlük rutinlerinizde yeni değişiklikler yapıyorsanız, görevde kalmanızı zorlaştırabilir. Neyse ki, Luna öğleden sonra sulu Yengeç’e girerken çok daha dengeli hissetmeye başlayacaksınız. Bu aydınlatıcı yerleşim sizden sevgiye ve öz bakıma yönelmenizi isteyecek ve akşamınızı evde iyi yemek ve daha da iyi bir şirketle kucaklaşarak geçirmenize izin verecektir.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde pırıl pırıl bir gün var, Oğlak. Aslında, yaşam durumunuzla ilgili planlar ve değişiklikler yapmak için siz ve bir partner arasında sürpriz bir karar getirebilir. Yumuşak ve tatlı bir Venüs, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde onu canlandırırken, kozmosun diğer ucundan, şu anda evcilikle ilgili dördüncü evinizde dönmekte olan daha faydalı gezegen olan kendine güvenen ve karizmatik bir Jüpiter’e bakacaktır. . Bu, bu alanların her ikisine de enerji verildiğinde, taşınmaya, yenilemeye, yeniden dekore etmeye ve hatta gayrimenkul satın almaya karar verdiğinizi bulmanızı sağlar.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sağlıklı bir iş-yaşam dengesine ve sizi destekleyecek insanlara bağlı kalın, Oğlak! Yengeç burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında ilerlerken kimin ve neyin bir zorunluluk olarak dikkate alınmaya değer olduğunu düşünmeniz gerekebilir. Şu anda Jüpiter, eviniz ve aileniz gibi özel hayatınızın yönlerini genişletiyor. Ancak, çalışma ilişkileriniz ve yükümlülükleriniz de önemli olduğu için Venüs dikkat istiyor. Bu süre zarfında en acil ortaklıklara ve düzenlemelere uyum sağlamak için bu karenin reaktif gücünü kullanın ve daha sonraki bir günde nelere dikkat etmeniz gerekebileceğini not edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.