Oğlak Burç Yorumları 24 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 24 Temmuz 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Temmuz 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, yeniden yapılması için çığlık atıyor gibi görünen günlerden biri. Hayatın her alanında işler olması gerekenden daha zordur, ancak küçük zorlukların üstesinden gelmek için bonus puanlar kazanırsınız.


24 Temmuz 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda olma konusunda ekstra uyanık olun. Aksi takdirde bir şeyleri kaçırırsınız.


24 Temmuz 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs, dördüncü ve yedinci güneş evlerinizi harekete geçiren geniş Jüpiter ile kare açı yaptığında, duygularınız bugün biraz bunaltıcı olabilir. Bu kozmik iklim, mevcut ilişki durumunuzdan memnun değilseniz veya eşinizin duygularınıza dikkat etmediğini düşünüyorsanız, özellikle tetikleyici olabilir. Neyse ki, İkizler ayı stoacı Satürn’ü öptüğünde duygusal istikrarı kendi şartlarınıza göre geri kazanma fırsatınız olacak. Ancak, duygularınızı gerçekten organize etmek ve işlemek için bir adım geri çekilmeniz ve biraz sessizliği benimsemeniz gerekebilir.


24 Temmuz 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar hiç bir zaman aynı anda tam olarak aynı yerde olmamak için sürekli dönerler, Oğlak. Mucizelerin, genişlemenin ve kutsamaların büyük yararlı gezegeni olan kudretli Jüpiter, evle ilgili dördüncü evinize ağırlığını eklerken, hayatınızın çok nadir ve eşsiz bir dönemindesiniz. Bu, Mayıs ayının ortasında başladı ve Ekim ayının sonuna kadar ve Aralık ayının sonundan 2023 Mayıs ayının ortasına kadar bir kez daha devam edecek. Bu, çiftlerin aileleriyle birlikte eğlenmek için daha fazla zamana sahip olmalarını veya hatta yenilemeye veya yeniden dekore etmeye karar vermelerini sağlar. . Gayrimenkul meseleleri de eşinizle görüşmek için gündemde olabilir.


24 Temmuz 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler burcundaki zihinsel ay, Koç burcundaki Kayron geri giderken, iş-yaşam dengenizi konuşma yoluyla iyileştirme fırsatları vardır. Her iki gök cismi birlikte çalıştığından, iş-yaşam dengenizle ilgili sorunları çözme becerinizde daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Oğlak burcu, rutininizi düzenlemenize yardımcı olabilecek kişilerle konuşun. Belki bu, programınıza veya iş yükünüze yardımcı olabilecek bir süpervizördür. Evde daha fazlasını yapabilecek bir eş, oda arkadaşı veya aile üyesi olabilir. Her ne ise, sekstil boyunca stressiz bir iş-yaşam dengesi kurmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.