Oğlak Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Geceleri sizi ayakta tutan büyük bir sorunla uğraşırken hayatınızın geri kalanını beklemeye alın. İyi bir ilerleme kaydedebilmelisiniz, ancak yakında adım atmalısınız.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişi arkanda bırak. Bunu değiştirmenin bir yolu yok, bu yüzden kabul etmelisin.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Merkür ve Jüpiter’in gökyüzünde destekleyici bir yönü paylaştığı bugün zihinsel sağlığınıza öncelik verirken kötü alışkanlıklarınızı kırmak için motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim, gelecek ve kendinizin daha güçlü ve daha tatmin olmuş bir versiyonuna nasıl büyüyebileceğiniz konusunda iyimser hissetmenizi sağlayacaktır. Neyse ki, İkizler ayı bu hedeflerle organize olmanıza yardımcı olmak için devreye girecek, ancak alanınızı geçmişten gelen ve acı verici anıları tetikleyebilecek hatıralardan temizlemeniz gerekebilir. Sırtınızı sıvazlayın, derin bir nefes alın ve geleceğe bakın, yakında muhteşem ödüller alacaksınız.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aslan burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, özel meselelerinizin olumlu tarafını görmeye çalışın. Bu ateşli üçlü inkar edilemez derecede olumlu olsa da, süper dramatik olma potansiyeline de sahiptir. Oğlak burcu, finansal yatırımlarınızı, varlıklarınızı, kaynaklarınızı, taahhütlerinizi ve borçlarınızı, özellikle de yaşam tarzınızı herhangi bir şekilde etkiliyorsa, bu üçlü sırasında biraz bunalmış olabilirsiniz. Ateşli öfkenin kontrolü ele geçirmesine izin vermek kolay olsa da, olayları daha olumlu bir ışık altında görmeyi deneyebilirsiniz. Mali durumunuz üzerinde coşkulu bir güç elde etmek için bu enerjiyi kullanın!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, evinizde, özellikle de sevdiğiniz kişiyle birlikteyken, kendinizi güvende, özgür ve desteklenmiş hissetmekten daha iyi bir şey yoktur. Zihinsel Merkür, güneş ortaklığıyla ilgili yedinci evinizdeki ızgarayı ateşlerken, şimdi güneş dördüncü ev, aile ve ev ortamınızda bulunan mucizeler ve neşe gezegeni Jüpiter’e seslenecektir. Bu, yaşam alanınızda daha fazla eğlence, kahkaha ve tutku yaşamanın yolları hakkında tek ve tek kişiyle konuşmak için güzel bir anınız olacağı anlamına gelir. Bekarsanız, tüm seksileri eğlendirmek için nasıl bir etkinlik düzenleyebileceğiniz konusunda oda arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınızla sohbet edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.