Oğlak Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Romantik olarak dolup taşıyorsun ve seksi kızlara bakmadan edemiyorsun. Birini görüyorsanız, hala bağlı hissediyorsunuz – ama dışarı çıkarsanız, gözünüzün başka yerlere kaymasını engellemek çok zor.


19 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Motorunuzu kapatın. Mümkün olduğunca az şey yapın ve sadece dünyanın geçtiğini izleyin.


19 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, iletişimsel Merkür Aslan’a ve güneş sekizinci evinize girerken, konuşmalarınız önümüzdeki haftalarda yoğunlaşacak. Bu gezegensel yerleşim altında küçük konuşma havasında olmayacaksınız ve kalbiniz gerçek ve savunmasız değişimlere daha açık olacak. Bu arada, Koç burcu Kayron’a yakınlaştığında ruhunuz büyük bir kozmik şifadan faydalanacak ve sizi yakın zamanda bulmuş olabilecek kasvetli titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olacak. Ne yazık ki, romantik hayatınızdaki sorunlar bu gece güneş derin düşüncelere dalmış Plüton ile karşı karşıya geldiğinde ortaya çıkabilir ve dikkatli olmazsanız güç mücadelelerini ve güvensizlikleri tetikleyebilir.


19 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali meselelerinizle ilgili ne gibi özel konuşmalar yapabilirsiniz, Oğlak? Merkür Aslan burcuna girdiğinde yatırımlarınız, varlıklarınız ve borçlarınızla ilgili sonraki adımlarınız hakkında finansal danışmanlarınızla konuşmak isteyebilirsiniz. Katılan tarafları da dahil ettiğinizden emin olun! Koç burcundaki Kayron gerilemesi de başladığından beri özel konulara gönderme olabilir. Mali taahhütlerinizi düzeltirken hayat sigortası poliçeleri, tapular, sözleşmeler veya diğer miraslar konuşma sırasında ortaya çıkabilir. Yengeç burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Plüton’a karşı olduğu için gerçek ortaya çıkarsa şaşırmayın!


19 Temmuz 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak burcu senin için yılın en karanlık günlerinden biri geldi ve ne yazık ki bu senin ve ortaklığın için tek bir şeye işaret ediyor: kriz. Kudretli güneş, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde kapanış konuşmalarını bitirirken, güneşe ait ilk kimlik evinizde yörüngede dönen Plüton’u gömmek için size doğru ateş püskürtecek. Bu, güç mücadelelerini, manipülasyonu ve yıkıcı taktikleri tetikleyecek ve muhtemelen sizin ve sevgilinizdeki en kötüyü ortaya çıkaracaktır. Yapılacak en iyi şey, en yüksek titreşimde durmak ve daha sonraki bir tarihe kadar masa tartışmalarını kabul etmektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.