Oğlak Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve sanatsal yönünüz her zamankinden daha iyi anlaşıyorsunuz ve keşfetmek için birkaç yeni insan bulmak isteyebilirsiniz, ancak kendi başınıza boya veya fotoğraflarla uğraşmaktan da mutlusunuz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir romantizme başlıyorsanız, ona gereken tüm enerjiyi verdiğinizden emin olun.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay ateşli Koç burcuna ve güneş dördüncü evinize girerken, bugün yüksek enerji olacak. Bu aydınlatıcı yerleşimin iyimser doğası, güne gusto ile yaklaşmanıza yardımcı olsa da, başkalarının duygularına karşı daha duyarlı hale gelebilir ve çevrenizdeki insanların ruh halinizi nasıl etkilediğine dikkat etmenizi önemli hale getirebilirsiniz. Asabiyet özellikle bulaşıcı olacaktır, ancak iş arkadaşlarınız veya arkadaşlarınız normalden daha alıngan görünüyorsa, heyecanlanmamaya çalışın. Neyse ki, bu akşam Luna Jüpiter ile bağlantı kurduğunda barışı kucaklama ve kendinize odaklanma şansınız olacak.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, ilişkilerinizden her zaman öğrenecek bir şey vardır. Yengeç burcundaki Merkür, burcunuzda geri giden Plüton’a karşı çıktığında, profesyonel taahhütlerinizde ve ortaklıklarınızda gümüş astarınızı düşünmek isteyebilirsiniz. Meslektaşlarınız, amirleriniz veya müşterilerinizle temele temas etmek, çalışma ortamınızı daha iyi anlamanıza yol açabilir. Bu ortaklıktaki rolünüz hakkında size farklı bir bakış açısı kazandıran bir şey söylenebilir. Umarım, konuşmalarınız, profesyonel konumunuzdan emin olmanızı sağlamak yerine güveninizi artıracaktır. Doğru insanlarla çalıştığınızdan emin olun!


18 Temmuz 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, ilişkilerinde tatlı bir kaç gün sihir ve hassasiyet yaşadın. Ancak, bugünün kozmik havası, topyekün bir savaşa dönüşebilir! Zihinsel Merkür, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde hızla ve dikkatsizce titreşmeye devam ederken, aniden, kimliğinizin ilk güneş evinizdeki kızgın bir Plüton’un boynunda bir bıçak hissedecektir. Bu, siz ve bir ortak arasındaki güç mücadelelerini, çatışmayı ve öfkeli bir fikir savaşını garanti eder. Göz göze göremiyorsanız, derin bir nefes alın ve sevgi dolu bir yerden konuşun. Bu konuyu daha sonra tekrar ziyaret etmeyi kabul edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.