Oğlak Burç Yorumları 16 Temmuz 2022

Oğlak burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşiniz (veya eksikliğiniz), sevgiliniz, ev arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınızla bazı sorunlara neden oluyor. İyi haber şu ki, durum çok uzun sürmeyecek – ancak bir an önce telafi etmeniz gerekiyor.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Elinizden gelen her şeyi iptal edin veya erteleyin ve bugün kendinize bir blok boş zaman verin.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, ay Balık burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, başkalarıyla bağlantı kurmak bugün kolay olacak. Bu aydınlatıcı yerleşim, etkileşimleriniz sırasında size yüzeyin altını çizme fırsatı vererek, birini daha iyi tanımak için ideal bir zaman olacaktır. Bu arada, güneş, Merkür ve Neptün arasında akan tatlı bir enerji akışı masaya rüya gibi bir hava getirecek ve bu özellikle aşk hayatınızı flört etmek ve beslemek söz konusu olduğunda kullanışlı olacaktır. Kendinize olumlu mantralar ve iyimser düşünce ile biraz TLC göstermeyi unutmayın.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Onlarla konuş, Oğlak! Açılma fırsatı, Merkür, karşı burcunuz olan Yengeç’te güneşle kavuşum yaptığında mümkündür. Sezgisel ve nazik olan bağlantı, çalışma ilişkilerinizde normalden biraz daha savunmasız olmanızı sağlar. Özellikle başkalarından daha fazla profesyonel desteğe ihtiyacınız varsa, yükümlülüklerinizle ilgili temele dokunmak için mükemmel bir zaman olduğunu hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle sohbet etmek, aynı zamanda, birleşme bir atılımı ima edebileceğinden, ilerlemeyi ne bekleyebileceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verebilir!


16 Temmuz 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkı kutlamak ve kalbini açmak için her zaman bir neden vardır, Oğlak ve önümüzdeki birkaç gün boyunca kozmik hava kesinlikle sana bunu gösterecek! Zihnin ve mantığın kozmik haberci gezegeni olan Zihinsel Merkür, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde parıldamaya devam ederken, güneş üçüncü iletişim evinizdeki Neptün’e bir buket atacaktır. Bu, tek ve tek kişinizle kesinlikle inanılmaz tartışmalar yapmanızı sağlar. Kalpten kalbe sahip olmak veya bir şey üzerinde pazarlık yapmak istiyorsanız – belki de taşınmak, uzun vadeli planlar, hatta gelecek yıl tatil yapmak istediğiniz yer – bugün veya yarın yapın. Çok tatlı ve şefkatli bir ilişki bulacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.