Kova Burç Yorumları 30 Temmuz 2022

Kova burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Seyahate ilginiz arttı — yeni yerler görmek istediğiniz için değil, diğer insanların hayatlarını nasıl yaşadıklarını deneyimlemek istediğiniz için. Rehberiniz olarak, yanlış gidemezsiniz!


30 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar bugün sizinle kişisel sorunlarını tartışmak istiyorlar, o yüzden hazırlanın!


30 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ilk buluşmalardan kaçınmak veya yeni bir aşka ulaşmak isteyebilirsiniz, çünkü tabii ki boşluk sizi oyundan atabilir. Neyse ki, öğleden sonra Ay Başak burcuna geçtiğinde derin ve anlamlı bağlar kurma şansınız olacak. Bu kozmik iklim, auranızdaki ölü ağırlığı kesmeniz için size ilham verecek ve sizi engelleyen insanlardan veya davranışlardan uzaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, saatler geçtikçe vibe biraz saplantılı olabileceğinden, ruhunuzu takip etmek isteyeceksiniz.


30 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün bir çatışma, hatta bir ayrılık olabilir, bu yüzden anteninizi yüksek tutun. Bunun nedeni, partnerinizle göz göze gelmemeniz ve ikinizin de bıkmış hissetmenizdir. Sizden gökyüzündeki Zihinsel Merkür, güneş enerjisi yedinci ilişkiler evinize enerji veriyor. Bununla birlikte, şu anda burcunuzda ve güneş ilk kimlik evinizde yörüngede dönen güçlü Satürn ile şiddetli bir şekilde çatışacak. Bu, iletişim ve fikirler söz konusu olduğunda, aynı sayfada olmadığınız anlamına gelir. Şimdi çok soğuk ve kontrollü görünmekten kaçının. Savunmacı veya agresif bir saldırı yaparsanız, eşiniz kapıyı suratınıza çarpabilir.


30 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları öğleden sonraya kadar elbette geçersiz olduğu için iş arkadaşlarınızla biraz rahatlatıcı bir gün geçirin. Kova, en sevdiğin iş arkadaşınla öğle yemeği ya da bir şeyler içmek için harika bir zaman olabilir! Daha sonra Ay, zihinsel olarak uyanık Başak burcuna girerek rahat durumunu terk edecek. Başak burcundaki ay mali durumunuzu, yatırımlarınızı, kaynaklarınızı ve borçlarınızı incelerken, huzursuz enerjinin toplandığını hissetmeyi bekleyin. Bu tür yönler hakkında biraz fazla eleştirel hissedebilirsiniz, ancak ilgili ayrıntıları gözden geçirmeniz gerekiyorsa bu yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.