Kova Burç Yorumları 29 Temmuz 2022

Kova burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 29 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, en azından sosyal hayatınız söz konusu olduğunda, önyargılarınızın size rehberlik etmesine izin vermemeye çalışın. Her zamanki kalabalığınızdan tamamen yabancı görünen biriyle yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.


29 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizinle entelektüel olarak eşit olmayan biri arasında bir çekim büyüyor.


29 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu gökyüzünde bir dizi zorlu açıya girerken, bugün dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz, tatlı Kova. Bu kozmik iklim, aşk hayatınızda da sorunlar yaratabilir, bu yüzden bae size birazcık sinirlenirse yem yememeye çalışın, ama paspas olmayı da unutmayın. Ne yazık ki, Merkür ve Uranüs arasındaki sert bağlantı sayesinde duygusal değişimler sizi anında bulabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve bir molaya ihtiyacınız varsa, kendinizi sevmeye ve barışa odaklanarak herkesten geri adım atın.


29 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ortaklıklar için yılın en önemli dönemlerinden biri sizin için geldi Kova. Aslında, birleşmeye yönelik gerçek dürtüyü hissediyor olabilirsiniz. Dünün Aslan burcundaki yeni ayı, güneş yedinci ortaklık evinizin derinliklerinden kükredi ve uzun vadeli planlar, taahhütler veya vaatler yapmak için kapıyı açtı. Bazı Kovalar önümüzdeki günlerde taşınmaya, nişanlanmaya ve hatta evlenmeye karar verecekler. Bununla birlikte, bekarlar da uzun vadeli potansiyeli temsil eden taliplerle tarihler ayarlayarak bu enerjiyi kullanabilirler. Neyin peşinde olduğunuzu tartıştığınızdan emin olun ve bir ruh eşi hemen köşede olabilir.


29 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengene olan bağlılıklarını nasıl yerine getiriyorsun, Kova? Aslan’daki Merkür, hem Akrep’teki Güney Ay Düğümü hem de Boğa’daki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığından, özellikle gergin hissetmeyi bekleyin. Bu sabit enerji sizi içeri kilitlediğinden, bazı taahhütlerden çıkış yolunun müzakere edilmediğini ve hatta taahhütlerinizi daha sürdürülebilir olacak şekilde ayarlamanın olmadığını hissedebilirsiniz. Bu meydanlarda umudunuzu kaybetmeyin! Gerektiğinde düzenleyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla ödün vermeden. İhtiyacınız olanı alabilmeniz için başkalarının söyleyeceklerine veya tekliflerine açık olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.