Kova Burç Yorumları 28 Temmuz 2022

Kova burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanları okuma yeteneğin şu anda biraz zayıf, ama bu tam olarak sakatlayıcı değil. Sadece biraz ekstra netlik istemeniz veya hemen anlaşılması zor olan belirsiz durumlardan kaçınmanız yeterlidir.


28 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Katılmamayı nasıl kabul edeceğinizi öğrenin. Bugün gündeminizi başka insanlarla zorlamaktan kaçının.


28 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Leo yeni ayı haritanızın aşkı yöneten sektöründe tezahür ederken, romantik hayatınız bugün biraz ekstra baharattan faydalanacak. Bu enerjiyi, kalbinizin gerçekten ne istediğini ve ihtiyacınız olanı zihinsel ve duygusal olarak alıp almadığınızı düşünmek için kullanın. Altı ay içinde nerede olmak istediğinize dair niyetler belirlemek, özellikle bu hedefler yüksek dozda öz-sevgi ve özgüven ile geliyorsa, bu parlak olaydan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Luna ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu akşam iyi haberler kulağınıza gelebilir.


28 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Birlikte çalışmak istediğin biri var mı, Kova? Aslan burcundaki yeni ay sırasında yeni iş ilişkilerini ve taahhütleri ağırlama fırsatınız olabilir. Luna karşıt burcunuzda ışıl ışıl parlarken, iş hayatınıza ışık tutacak kurum ve kişilerle çalışmaya niyet edin! Bu olay ortaya çıkarken, Jüpiter de Koç burcunda geri harekette olacak. Şimdi geriye dönük olarak, işyerinde veya iş hakkında başkalarıyla nasıl konuştuğunuzu yeniden gözden geçirmeye teşvik ediliyorsunuz. Etkileşimlerinizi geliştirmek için aktif dinleme becerilerinizi geliştirmenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.