Kova Burç Yorumları 27 Temmuz 2022

Kova burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşlayın ve son kurnazlıklarınızın ayrıntılarına bir kez daha yakından bakın. Gelecekte bir şeyleri anlamanıza yardımcı olması gerekenden daha derine gömülü birkaç ipucu var.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kendinizi sizden daha temelli insanlarla çevrelemek bugün akıllıca olacaktır.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah kendinizi ayrıntılara veya mükemmeliyetçiliğe kaptırmamaya çalışın, çünkü Yengeç ayı Satürn ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Ancak, kendinizi bir çıkmazın içinde bulursanız, başkalarından tavsiye veya yardım istemekten çekinmeyin. Merkür ve Chiron arasındaki tatlı bağlantı sayesinde iyileştirici ama çapkın bir enerji devreye girecek ve konu flört veya aşk olduğunda güvensizliklerden kurtulmak için harika bir zaman olacak. Ne yazık ki, bu akşam Luna Pluto’yla karşı karşıya geldiğinde hava biraz sertleşebilir ve geçici olarak kabuğunuza çekilmenize neden olabilir.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki günler, fikrinizi ve bakış açınızı eninde sonunda değiştirecek pek çok haber getirebilir, Kova. Bunun nedeni, büyük hayırsever Jüpiter’imizin gökyüzünde donana kadar yavaşlayacak olmasıdır. Aniden geriye dönecek, bu da bizim buradaki Dünya’ya bakış açımızdan, ay boyunca yıldızların duvar halısına karşı geriye doğru yürüyeceği anlamına geliyor. Bu, kısa mesafeli seyahatin solar üçüncü evinizde gerçekleşecek, yani siz ve bir sevgiliniz eğlenceli ve ilgi çekici geziler yapmayı umuyorsanız, bunun durgunlaştığını ve yavaşladığını görebilirsiniz. Ancak bunun yerine geçmişinizdeki yerleri tekrar ziyaret etmek isterseniz, oldukça nostaljik hissedebilirsiniz.


27 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Kova. Düz başlı bir hava işareti olarak, düşünceleriniz ve duygularınız konusunda biraz daha çekingen olma eğilimindesiniz. Özellikle profesyonel taahhütleriniz hakkında gerçekten güçlü hissediyorsanız, bazı yanlış iletişimlere neden olabilir. Aslan burcundaki Merkür, Koç burcundaki Kayron ile üçgen açı yaptığı için sorunlarınızı çözmeyi düşünün. Ortaklıklarınız, düzenlemeleriniz veya yükümlülüklerinizle ilgili herhangi bir sorun bugün sohbette gündeme getirilebilir. Hayal kırıklıklarınızı giderirken tonunuzu, alanınızı ve zamanlamanızı düşünün. Bu konuda konuşmaya açık olduğunuz sürece sohbet ederek taahhütlerinizde değişiklik yapabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.