Kova Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

Kova burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kişisel hayatınızdaki en son flört dedikodularını ağzınızdan kaçırmak için bir dürtü hissediyorsunuz, ancak yavaşlamak ve diğer herkesin de üslerini örttüğünden emin olmak çok daha iyi bir fikir.


26 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Devam eden bir parti varsa, konuk listesinde olduğunuzdan emin olmak için yaratıcılığı kullanın.


26 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, haritanızın bu sabah sağlığı yöneten sektöründe Venüs ile aynı hizada, sevgili Kova, güne sağlıklı alışkanlıklarla başlamanızı teşvik ediyor. Nemlendirdiğinizden, iyi beslendiğinizden ve biraz esnediğinizden emin olun; saatler geçtikçe evren size gülümseyecektir. Ne yazık ki, Merkür ve Mars arasındaki sert bir kare, özellikle aşk hayatınız son zamanlarda biraz kayalıksa, normalden daha duygusal hissetmenize neden olabilir. Mutluluğunuzu şu anda başkasına bağlamamaya çalışın ve kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin.


26 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sizin için ortaklıklar konusunda büyük sürtüşmeler ve hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir, Kova. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş enerjisi yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünde döner. Ancak, eviniz, aileniz ve evcilliğinizden oluşan dördüncü evinizdeki öfkeli Mars gibi, karnına tekme atılacak ve demir bir yumrukla dövülecektir. Bu, muhtemelen bu temalardan biri hakkında hararetli bir değiş tokuşunuz olacağı ve önemli diğerinizle kötü haberlerle karşılaşacağınız anlamına gelir. Savaşa yüklenmeyin. Bırak fırtına geçsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.