Kova Burç Yorumları 24 Temmuz 2022

Kova burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Temmuz 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Temmuz 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanları, onları çevreleyen tuhaf ego ve aptallık kombinasyonu sayesinde normalden daha zor olabilecek şekilde konuşturun. Yine de bir kez yola çıktıklarında, iyi bir uzlaşma bulacaklar.


24 Temmuz 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşın söylediği ve yaptığı arasındaki çelişkiler artıyor. Bugün onlarla konuş.


24 Temmuz 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah uyandığınızda yaratıcı yönünüzü şımartmak için biraz zaman ayırın, çünkü İkizler ayı şifalı asteroit Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Ne yazık ki, günün ilerleyen saatlerinde Venüs gökyüzünde Jüpiter’le kare açı yaptığında kayalık titreşimler devreye girebilir. Sevdiklerinize hizmet etmek için yaptığınız iyilikleri veya jestleri almaya başlayabilir ve bu iyiliklerin her zaman geri dönmediğinin farkına varabilirsiniz. Nezaket jestlerinden yoksun olan insanlara üzülmek yerine, iyiliksever davranışlarınızla ileriye doğru geri çekilmeyi bir noktaya getirin.


24 Temmuz 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmosta yankılanan canlandırıcı bir titreşim var, Kova. Mucizelerin, genişlemenin ve kutsamaların gezegeni güçlü Jüpiter gökyüzünde dans ederken, gülümsemek ve size başını sallamak için başını çeviriyor. Büyük yararlı gezegenimiz, Mayıs ayının ortasından başlayarak güneş enerjisi üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinize yükseldi ve Ekim ayının sonuna kadar burada kalacak. Aralık ayının sonundan Mayıs 2023’ün ortasına kadar bu küreye yeniden katılacak. Bu, birleşirseniz yakın yerlere gitmenizi ve bolca eğlenmenizi sağlar. Seyahati birinci öncelik haline getirin. Bekarlar, şehir dışına çıkarken tatlı bağlantılarla tanışabilirler.


24 Temmuz 2022 Pazar Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularınız ve fikirleriniz hakkında açık olun Kova. Reddedilme veya başarısızlık korkusunun arkasına saklanmak kolaydır, ancak İkizler’deki ay ile Koç’taki geri giden Kayron arasındaki altmışlık sizi savunmasız olmaya teşvik eder. İşinizle neyi başarmak istediğinizi veya bir proje için ne hayal ettiğinizi söyleyin. Yaratıcı fikirleriniz hakkında sıradan bir konuşma yapmak, sizin ve ekibinizin ilerleme kaydetmesi için tam da ihtiyaç duyduğunuz şey olabilir. Umulduğu gibi sonuçlanmasa bile, yaratıcı çalışmanızı sergileyebileceğinizi bilerek güvenle uzaklaşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.