Kova Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Kova burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İster işte olun, ister bazı rakamlar elde etmeye çalışın, işler kolay değil. Bu, pes edip eve gitmeniz gerektiği anlamına gelmiyor – bazen gerçekten çok denediğinizde büyük kazanabilirsiniz!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygusal atılımlar nadirdir. Birinin geldiğini hissediyorsanız, başa çıkmak için zaman ayırın.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, özellikle sevdiğiniz ve güvendiğiniz biriyle birlikteyse, yarın bir kardeş için plan yapmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Merkür ve Jüpiter arasındaki kozmik bir ittifak, size sağduyu ve mantığı terk etmeden iyimserliğinizden yararlanma şansı verecek. Bu arada, flört etme girişimleriniz size bazı ciddi ödüller kazandıracak, bu yüzden kendinizi çok istekli hissediyorsanız, kendi amacınızdan emin olmasanız bile kirpiklerinizi kırpmaktan korkmayın. Bu arada ay, İkizler’de yolculuğuna devam eder, egonuzu güçlendirirken, sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyler de dahil olmak üzere çevrenizdeki dünyayı anlamanıza yardımcı olur.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür Aslan’da Jüpiter Koç’ta üçgen açı yaptığında konuşmalarınıza bakın renkle uçuyor! Üçlünün geniş, ateşli doğası drama, heyecan ve güvenle ortaya çıkacak. Kova, gün boyunca ortaklıklarınız ve taahhütleriniz hakkında çok sayıda hararetli konuşma olduğunu fark edebilirsiniz. Özellikle siz ve bir başkasının çelişen fikirleri varsa, bu, ateşli bir tartışmaya yol açabilir. Ayrıca, birlikte çalıştığınız biri ile aranızda bir tutku kıvılcımı dalgası görebilirsiniz. Konuşmaları olumlu tutmak için herhangi bir tartışmadan kaçınmaya çalışın.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün muhteşem enerjisi sizi bir şarkı gibi çağıracak, Kova. Aslında, gün boyu aşk ve tutkuyla ilgili güzel fikirlerin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Gününüz yoğun bir ivme ile dolu olsa da – özellikle rutininizle ilgili olarak – şimdi bir arzuyu dile getirmek için mükemmel bir an. Güneş üçüncü iletişim evinizdeki Jüpiter gökyüzüne sırıtırken, zihinsel Merkür’ü bir ay ışını ile yakalayacak ve eğlence için daha fazla zaman ayırması için ona yalvaracak. Bu, saçınızı dökmek, arzularınız konusunda dürüst olmak ve her şeyden önce sizi en mutlu eden şeyi seçmek için cesaret verici bir duygudur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.