Kova Burç Yorumları 21 Temmuz 2022

Kova burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok iyi tanıdığınız ve birdenbire üzerinize düşen biriyle uğraşmalısınız. Büyük olasılıkla senin tarafında da en azından bir ilgi kıvılcımı var – o yüzden git ve onunla eğlen!


21 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kendinizi dürüst ve açık bir şekilde ifade edin. Herkese ne kadar eşsiz olduğunu göster.


21 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Boğa burcunun tutkulu Mars ile göksel bir ittifak oluşturduğu için bugün hepsini hissetmek için kendinize izin verin. Şu anda ne yaşıyor olursanız olun, bu kozmik iklim, duygularınızı verimli bir şekilde kullanmanız için size ilham verecek, sizi üzüntüden sanat yaratmaya, kalp ağrısı yoluyla motivasyon bulmaya veya bir iyimserlik bulutu üzerinde geleceğe doğru fırlamaya itecek. Bu gece Luna, modern gezegen hükümdarınız Uranüs’e yakınlaştığında, vibe olağanüstü bir şekilde yüklenecek. Kalbinizin bent kapakları her an bu enerji mevcut olduğunda patlayabilir ve bir zamanlar durgunluğun olduğu yerde salıverme bulmanıza yardımcı olabilir.


21 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yüce Ay, Boğa burcunda Mars ile kavuşum yaptığında, ev içi görevleriniz veya başka bir acil görev üzerinde özenle çalışmayı bekleyin. Bu bağlaç burcunuzun karesini oluştursa da, ondan öğrenmeye değer bir şeyiniz olabilir. Kova burcu, işinizde tuhaf, alışılmadık bir yol tercih edebilirsiniz, ancak bugünün kavuşumu denenmiş ve gerçek bir yöntemi onurlandırıyor. Zıplamak yerine kararlı bir azimle işinize devam etmek anormal olabilir ama buna değer. Bir eylem planına bağlı kalarak kısa sürede çok şey başarabilirsiniz.


21 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli ortaklıklar söz konusu olduğunda yılın en önemli dönemlerinden birine giriyorsunuz, Kova. Zihinsel Merkür yakın zamanda bir köşeyi döndü ve ortaklıklarla ilgili güneş yedinci evinizde doğrudan sizden gökyüzüne doğru ilerliyor. Bu, nerede durduğunuzu müzakere etmenizi, uzun vadeli planlar yapmanızı ve hatta bir anlaşma bulmak için bir ekip olarak çalışmanızı kolaylaştıracaktır. Coşkuyla konuşun ve ikinizin de girişimde bulunabileceğiniz geniş yeni ufuklar hayal ederken sevgilinizden fikir alın. Kalpten kalbe sahip olmak istiyorsanız, bunu yapmanız için yıldızlar tatlı bir şekilde parlıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.