Kova Burç Yorumları 20 Temmuz 2022

Kova burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşk hayatınız, şu anki tatlınızla devam etmenizi sağlayan veya aşkınızın ne kadar harika olabileceğini gösteren bazı ciddi cızırtılar sayesinde sonsuz derecede tatlılaşmak üzere. İçeri atla!


20 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dolaşmak için iyi bir gün değil. Nereye gitmeye çalışırsanız çalışın, uzun kuyruklar bekleyin.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah sözlerine dikkat et, çünkü güneş, ay ve Plüton arasındaki sert bir t-kare, istemeden de olsa kendin hakkında çok fazla şey açıklamana neden olabilir. Neyse ki, kozmik bir değişim, Luna dünyevi Boğa’ya geçerken yeniden gruplaşmanıza izin verecek. Bu kozmik iklim, kalbinizle ve sizi çevreleyen dünyayla bağlantı kurarak şimdiyi bulmanızı isteyecektir. Doğa önümüzdeki iki gün boyunca özellikle iyileşecek, bu nedenle ağaçların arasında biraz yalnız zaman planlamak isteyebilirsiniz. Aklınızı, bedeninizi ve ruhunuzu besleyebilmeniz için akşamınızı evde geçirmeyi planlayın.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir kez ve herkes için söylenecek ne var, Kova? Koç burcundaki son dördün ayının kapatmak isteyeceği işinizde devam eden bir konuşma veya kalıcı bir etkileşim olabilir. Luna bu bayat yazışmaları hızlandırmaya hazır, bu yüzden iş yerinde tartışmak üzere yeni konuları ortaya çıkarmak için bu ay enerjisini kullanın. Başka birinin konuşmasını beklemek yerine tamamen yeni bir diyalog başlatarak bile en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Neyse ki, konuşmadaki olası teklemeler daha sonra ay istikrarlı, dünyevi Boğa burcuna girdiğinde soğutulacak.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, senin için yeni bir trend başlıyor. Venüs, solar altıncı istihdam evinize dans ederken, şimdi daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmanız gerektiğini fark ediyor olabilirsiniz. Bu enerji, özellikle romantizm ve aşk için zaman ayırmakta zorluk çekiyorsanız belirgin olacaktır. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol – özellikle bekarsanız – flört etmeye veya bir ofis romantizminin baştan çıkarılmasının ortasında olduğunuzu fark edebilirsiniz. Sadece iş ve zevki gerçekten ayrı tutabiliyorsanız bu yönde girişimde bulunun. Yapamıyorsanız, bu düşmek için en iyi delik değildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.