Kova Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Kova burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hâlâ bagajınız olup olmadığı konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın – herkes yapar. Bunun yerine, yapabildiklerinizle başa çıkmaya ve gerisini sağlıklı bir şekilde bırakmaya odaklanmaya çalışın.


19 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tuttuğunuz şirketten sıkılmaya başlarsanız, sohbetten hızlı bir şekilde çıkın.


19 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Önümüzdeki haftalarda, tatlı Kova, esprili Merkür Aslan’a ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken, aşk aklınızın ön saflarında yer alacak. Neyse ki, aynı zamanda, gözünüze diktiğiniz kişilerin sevgisini kazanmanıza yardımcı olacak bir karizma ve çekicilik akışından da yararlanacaksınız. Bu gece Koç ayının Satürn ile birleştiği ve sizden psişenizi boşaltmanızı istediği zaman, günlüğe kaydetmek ve düşüncelerinizi işlemek için biraz zaman ayırın. Aklınızdakileri yazmak için biraz zaman ayırmanız sadece terapötik hissettirmekle kalmaz, sizi zihinsel bir gevezelik gecesinden de kurtarabilir.


19 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş ilişkilerinizde ne yapmak istediğinizi konuşun Kova! Merkür, bugün karşı burcunuz olan Aslan’a giriyor ve bu, profesyonel düzenlemelerinizi taahhüt etme arzunuzu heyecanlandırıyor. Ancak bu, önce müzakere etmeden yapılamaz, çünkü Merkür Aslan burcunda, taahhütlerinizde ve ortaklıklarınızda ihtiyaçlarınızı ön planda tutacaktır. Ancak, Chiron Koç burcunda geri harekette duracağından, girdilerinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. Yengeç burcundaki güneş aynı zamanda Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı olduğu için, profesyonel ilişkilerinizin ve sorumluluklarınızın işinizi nasıl etkileyebileceği potansiyel olarak ortaya çıkabilir!


19 Temmuz 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün her türlü dramaya hazırlanın Kova. Güçlü güneş takasları, güneş on ikinci sırlar ve gizli düşmanlar evinizde kötü bir Plüton ile yüzüğün merkezinde esiyor, saldırıya uğramış hissedebilir ve nereden geldiğini bilemezsiniz! Yapılacak en iyi şey, karanlığın ortasında bir boğa güreşine katılmak yerine sezginizi dinlemek ve sessiz kalmaktır. Şu anda gerçek düşmanlarınıza karşı körsünüz – bu yüzden aşk hayatınızda bir gerilim olduğunu hissediyorsanız, aklınızı kendinizde tutmak en iyisi olabilir. Silahı atlamayın, sadece daha akıllı olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.