Kova Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Kova burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ailenizden ya da eski bir arkadaşınızdan tuhaf haberler getiren bir telefon ya da e-posta alırsınız. Korkunç bir şey değil, ama onlarla tekrar kontrol edene kadar seni biraz komik hissettiriyor.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski akrabalarınızın hayatınıza yeni bir bakış açısı getirdiğini unutmayın. Onları dinle.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay Koç burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, zekanız ve diliniz bugün hızlı hareket edecek. Bu aydınlatıcı yerleşim, komik esprileri ve parlak yorumları destekleyecek olsa da, aklınıza gelen her şeyi ağzınızdan kaçırmamaya çalışın, aksi halde istemeden duyarsız bir şey söyleyebilirsiniz. Ay, genişleyen Jüpiter’e uzanıp sesinizin seyahat etmesine izin verdiğinde, bu akşam sözleriniz ilgi çekecek. Bu kozmik iklim, önemli mesajları yaymak için ideal bir ortam sunar, ancak muhtemelen kontrolünüz dışında yayılacağı için her ne pahasına olursa olsun dedikodudan kaçınmalısınız.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşiniz hakkında ne hissediyorsunuz, Kova? Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile karşı karşıya geldiğinde, gizli düşünceleriniz ve duygularınız gün yüzüne çıkarken, şu anda yaptığınızdan daha fazlasını arzulayabilirsiniz. Özellikle kariyer yolunuzda ulaşmak istediğiniz ideal hedeflerden bahsediyorsanız, profesyonel geçim kaynağınızla ilgili bilinçaltı algılarınız, düşünceleriniz veya konuşmalarınız aracılığıyla parlayacaktır. Pluto retrosu iş hayatınızı yavaş yavaş yeniden düzenlediğinden, profesyonel arzularınız hakkında konuşmanın süreci hızlandırmaya yardımcı olabileceğini fark edebilirsiniz. Dalga yapmak için muhalefeti kullanın!


18 Temmuz 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik havasını kimse sevmeyecek, Kova. Entelektüel bir Hava burcu olarak, daha yüksek zihinsel yola girmekte çok iyisiniz. Ancak, kendinizi düşündüğünüz kadar net bir şekilde açıklamazsanız, bazen bu enerji kendini beğenmiş ve kibirli olarak görülebilir. Mental Mercury, güneş on ikinci sırlar ve gizli düşmanlar evinizde yörüngede dönen, kaynayan bir Pluto ile gözleri kilitler. Bu, dramanın devam etmesini sağlar – özellikle de her ikisi de yaylarını geri çekecek ve ateşli oklar yağdıracaktır. Her köşede olabilecek dramayı solumak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.