Kova Burç Yorumları 16 Temmuz 2022

Kova burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En büyük, en tuhaf fikirlerinizle ilerleyin – sizi kalabalıktan ayıranlar bunlardır. Sizi milyonlar yapmazlar ama doğru türden ilgiyi çekmeliler!


16 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Muhtemelen göründükleri gibi olmadıkları için olay yerindeki yeni insanlara şüpheyle yaklaşın.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Ay Balık burcuna ve ikinci güneş evinize girerken yavaş hareket etmek için kendinize izin verin. Bu aydınlatıcı yerleşim, özellikle kendinizi şımartmayalı uzun zaman olduysa, biraz perakende terapisine dalmak için size kozmik bir yeşil ışık da verecektir. Güneş ve Merkür gökyüzünde aynı hizaya gelip eterik Neptün’ü öperken iyi hisler akmaya devam edecek. En küçük ayrıntılarda güzelliği fark etme yeteneği, vizyoner gözünüzü yükseltecek ve gardırobunuzu yeniden tasarlamak, yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak veya sadece anı yaşamanın keyfini çıkarmak için harika bir zaman olacaktır.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün enerjinizden en iyi şekilde nasıl yararlanabilirsiniz, Kova? Güneş Kova’da Merkür ile kavuştuğunda duygusal olarak hırslı ve odaklanmış hissetmeyi bekleyin. İşyerinde yapmaya itildiğini hissettiğiniz şeye odaklanırken, zihinsel olarak son derece çevik hissedebilirsiniz. Lazer odaklı hale geldikçe, güçlü bir şekilde çekildiğini hissettiğiniz şeyi beslemek için bu nadir fırsatı kullanın. Bu, ekibinizi daha kişisel bir düzeyde tanıyarak onlarla daha iyi bir ilişki kurmak anlamına gelebilir. Ayrıca, gelişmelerinizle öncülük etmeyi önerebilir.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün içinde güzel enerji sizi bekliyor, Kova. Bunun nedeni, yukarıdaki gökyüzümüzün çok daha tatlı bir dansla dönmesidir. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Mental Merkür, doğrudan Neptün’ün kalbine bir aşk oku fırlatır! Bu ikisini de tatlılıkla, kahkahayla ve şefkatle doldurdu, yani zihniniz de aynı şeylerle dolacak! Bu, şehvetli, samimi ve sevgiliniz veya eşinizle bağlantılı olmak için mükemmel bir dönemdir. Bekarsanız, derin bir maneviyat duygusu veya derinden kökleşmiş bir empatik doğası olan birini arayın. Bu o olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.