Kova Burç Yorumları 15 Temmuz 2022

Kova burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 15 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlara telefon numaranızı verirken dikkat edin. İstemediğini düşünüyorsan, yapma. Kendinize karşı dürüst olmak sizi daha sonra bahaneler üretmekten kurtaracaktır.


15 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sevmediğiniz insanlara karşı şefkatli olmaya karar verin. Biraz saygıyı hak ediyorlar.


15 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün gökyüzünde bir dizi zorlu açı oluştururken ay burcunuzdan geçerken inişli çıkışlı bir sürüşe hazır olun. Bu kozmik iklim, kontrol için çabalamanıza neden olacak. Ancak, üzerinde gerçekten güce sahip olduğunuz tek kişinin kendiniz olduğunu unutmamalısınız. Başkalarının dağınıklığı ve sorumsuzluğu için sabır bulmak özellikle zor olabilir, ancak mikro yönetim veya çözümlenmemiş tavsiyeler vermemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Luna’nın Venüs’e bir öpücük göndererek kalbinize ve egonuza dengeyi geri kazandırdığı bu akşam gevşeme fırsatınız olacak.


15 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak kim olduğunuzu seviyor musunuz, Kova? Ay burcunuzda parlarken, normalden daha fazla içe dönük hissedebilirsiniz. Ay, burcunuzda geri giden Satürn ile kavuşum yaptığında nasıl bir profesyonel gibi göründüğünüzü görmezden gelebilir veya inkar edemezsiniz. Bu biraz yorucu olsa da, profesyonel kimliğinizi yeniden yapılandırmak için retrograd görev yöneticisini kullanabileceğiniz için inanılmaz derecede yardımcı olabilir. Gardırobunuzu yenileyerek, çevrimiçi portföyünüzü yeniden yaparak, LinkedIn’inizi güncelleyerek ve herhangi bir geri bildirimde bulunarak bu birliktelik sırasında profesyonel kişiliğinizi temizleyebilirsiniz.


15 Temmuz 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünden gelen garip kozmik titreşimleri silkeleyin Kova, önünüzde iyi haberler var! Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, bugün ve yarın güçlü güneşle rahatlayacak. Bu, şu anda herkesle net bir iletişim kurmanızı ve hatta tek kişiyle derin bir kalpten kalbe sahip olmanızı sağlar. Aslında, partnerinizle iş-yaşam dengenizi ve romantizm ve eğlenceye nasıl daha fazla zaman ayırabileceğinizi tartışmak bu enerjinin mükemmel bir kullanımı olabilir. Unutmayın: zevk ödül değildir. Hayatımızda her zaman mevcut olmalıdır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.