Kova Burç Yorumları 14 Temmuz 2022

Kova burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 14 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şey söyleyen metinler ve başka bir şey söyleyen zihinsel bir ders kitabı kaydettiniz – ve kime güveneceğinizi bilmiyorsunuz! Hayat, ilişki durumunuz dışında oldukça harika, bu yüzden diğer şeylere odaklanın.


14 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler bugün istediğiniz gibi gitmeyecek, ama bu iyi bir şey.


14 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Yeteneğine ne kadar değer veriyorsun, Kova? Sadece bu iş için değil, diğer pozisyonlar için de birçok pazarlanabilir beceriye sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün İkizler karelerinde Neptün’ün Balık burcunda geri hareketinde olduğu gibi, elinizdeki işi yapabilme ve yetenekleriniz için maddi tazminatı belirlemelisiniz. Neptün retrosu yavaş yavaş yeteneklerinizin değerini ortaya çıkarıyor, bu da uzmanlığınıza göre borçlu olduğunuz parayı almadıysanız Venüs’ü bir döngüye sokabilir. Daha fazlasını istemekten korkmayın!


14 Temmuz 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün siren şarkısına dikkat edin Kova. Hiç kimse bugünün kozmik havasından zevk almayacak – özellikle de kalp meseleleri söz konusu olduğunda. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, aldatma ve illüzyon gezegeni Neptün’e göz kamaştıracak. Bu ikisi karşı karşıya geldiğinde, hayal kırıklığı kesinlikle takip edecek ve sanki yoğun bir sisten geçmeye çalışıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Keskin kararlar vermeyin – özellikle para konusunda değil – çünkü bundan pişman olabilirsiniz ve bunun yerine sizi cezalandıracak bir partneri rahatsız edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.