Kova Burç Yorumları 1 Ağustos 2022

Kova burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir çıkmazda sıkışmış hissediyor musunuz? Az önce yaşadıklarınızla aynı hissettiren günlerden biri olabilir, ancak aynı zamanda hayal ettiğiniz o büyük değişikliği nasıl yapacağınızı bulmak için de iyi bir zaman.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hırsınız bugün hız kazanmaya başlıyor ve yakında büyük değişiklikler olacak.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Tutkulu Mars, gezegeninizin yöneticisi Uranüs’e ve Kuzey Düğümü’ne yakınlaşırken, sevgili Kova, bugün bazı duygusal atılımlar için hazırlanın. Bu kozmik iklim, zihninizi, kalbinizi veya ruhunuzu engelleyen tüm engelleri aştığınızda sizi neredeyse durdurulamaz hale getirecek. Bir aile üyesinden gelen haberler de devreye girebilir ve size kalpten kutlama yapmak için bir neden verebilir. Akşam sona ermeden, Luna Terazi’ye girdiğinde ve haritanızın spiritüel uygulamaları ve yüksek düşünmeyi yöneten sektöründen önce, minnettarlığınızdan faydalanmak için birkaç dakikanızı ayırın.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ağustos bir fırtına gibi geldi, Kova. Günümüzün kozmik enerjisi ya yıldırım çarpmasına neden olarak eve kaçmanıza neden olacak ya da en canlı ruhunuzu ortaya çıkaracak ve yağmurda dans etmenizi söyleyecektir. Gezegensel yöneticiniz, elektrikli Uranüs, tutku ve seksin güçlü kırmızı gezegeni Mars ile birlikte birleşiyor. Bu, sizi hayatınızı renklendirmek ve sizi sınırlayan her şeyden kurtulmak için doyumsuz bir arzuyla dolduracaktır. Bu aynı zamanda yakınlık veya takılmalar için canlandırıcı fırsatlar da getirebilir, bu nedenle denemeye açıksanız, bu tuhaflığı ortadan kaldırın.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde delilik yönteminizi sabitleyin, Kova. Mars, Uranüs ve Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kavuşum yaptığında hala çılgınca usta olabilirsiniz. Bununla birlikte, dünyevi bağlaçlar sizi bir tür çerçeve oluşturmaya veya nihai bir hedefi akılda tutmaya teşvik eder. Sorumluluklarınızın akışını dengeleyebilmeniz için işinizi yürütürken yarı yapılandırılmış olmanız önemlidir. Ancak istikrar, bireyselliğinizi veya yeniliğinizi feda etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Eşsiz ama değerli bir şey yaratmak için ödün verme konusunda rahat olmalısınız!.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.