Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Ağustos 2022

Kova burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Kova burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yoğun Mars, 1 Ağustos’ta kararlı Boğa burcundaki asi ana gezegeniniz Uranüs ile buluştuğunda, oldukça güçlü gezegensel zihinler arasında bir toplantı var. sen kimsin. Aşk hayatınızın katı bir “BS’siz” bölge olduğunu açıkça belirtin.

Yedinci günkü havadar burcunuzda güçlü Mars ve kararlı Satürn arasındaki gergin bir kare, gizli hayal kırıklıklarınızı ortaya çıkarır ve onları masum seyircilere yansıtmanıza neden olabilir. Bu açıdan kime güvenebileceğinizi bilmediğiniz zaman, gerçeği daha da fazla zorlama eğilimindesiniz, bu da mevcut veya potansiyel bir ortak pes etmediğinde yalnızca daha fazla hayal kırıklığı getiriyor.

Güçlü bağımsız ruhunuz 11 Ağustos’ta özgür düşünce burcunuzda dolunay boyunca parlıyor, bu nedenle tek Kovalar, bu özgür düşünceli ay boyunca havadar İkizler veya diğer sıra dışı Su Taşıyıcıları ile iyi uyum sağlar. Bağlı bir ilişkiniz varsa, şansın yaver giderse, daha az seyahat edilen yolu seçme konusundaki kararlılığınızı kutlayan biriyle birliktesiniz.

Asteroit Vesta bu ay geri giderken en önemli insanlardan rahatlık ve/veya onay isteyeceksiniz. Ve ayın yirmi birincisinde kendi burcunuza geri döndüğünde, mücadele ettiğiniz aşk geleneklerini yeniden gözden geçirmeniz için kozmik bir işarettir. Gerçekten o kadar büyük bir isyankar mısın? Belki de kendi kurallarınızı yaratmanın sonuçları sandığınızdan daha fazla kayba yol açmıştır.


Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kaderin Kuzey Düğümü arasındaki kavuşum, sizi parçası olduğunuz tüm ortaklıklar ve sözleşmeler konusunda gerçekçi olmaya zorlar.

Daha sonra, onbirinde, dolunay ve Venüs’ün Aslan’a geçişi, geçmişte geliştirdiğiniz tüm ilişkilere gerginlik ve stres getirir. Onları yeniden tanımlamanın bir yolunu bulmanız gerekecek. Neyse ki, 27 Ağustos’taki Başak yeni ayı size bu ittifakları canlandırma ve başkalarıyla yeni bir başlangıç ​​yapma şansı veriyor.

Nasıl ilerlediğiniz konusunda dikkatli olun ve profesyonel girişimlerinizde nasıl ilerleyeceğiniz konusunda fazla cüretkar olmayın. Sözleşme imzalanana, mühürlenene ve teslim edilene kadar hiçbir şey bitmiş bir anlaşma değildir. Para banka hesabınıza geçene kadar bekleyin. 20’sinden itibaren Mars İkizler’deyken risk almaya meyilli olabilir ve alçakgönüllü olmayı unutabilirsiniz. Egonuzun önünüze geçmesine izin vermeyin.


Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yazınız, tüm iletişime samimi bir not ekleyerek, 3 Ağustos’ta Merkür Başak’a girdiğinde boğucu bir notla sona eriyor. Yaptığın tüm o yastık konuşmaları, geleceği düşünürken şu anki sevgilinle bağ kurmana yardımcı olabilir. Bu yaz alevi sürebilir mi?

Cevap evet olabilir ve Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay on birinci burcunuzdayken. Bu, sizin için en iyi randevu gecesi, ister mevcut bir aşk ilişkisiyle ilgili anlaşmayı imzalıyor olun, ister kalbinizi alevlendiren biriyle tanışıyor olun. Büyülü yap, Kova.

20 Ağustos, Mars İkizler’e girdiğinde başka bir harika tarih gecesi getiriyor. Randevulara çıkarken, aşık olurken veya sadece sevgilinizi etkilemeye çalışırken uzun süre hoş bir ruh halinde olacaksınız. Sizi nereye götüreceğinden emin olmasanız bile tutkunuzun peşinden gidin.

Ay, yirmi saniyede Güneş Başak burcuna geçtiğinde, ilişkinizin samimi bağını güçlendirerek baştan çıkarıcı bir notla bitirin. Üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde sevgiliniz hakkında daha fazla bilgi edinmeye devam edin. Hafta sonu Başak burcundaki yeni ayda keşfedilecek yaramaz şeyler öğrenebilir ve bu da birkaç tabuyu yıkmanıza (*göz kırpma*) neden olabilir.


Kova Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Arkadaşlar ve aile

Bu, sosyalleşme açısından yoğun bir dönem olacak gibi görünüyor, Kova. Aslan burcundaki güneş, ilişki bölgenizi aydınlatır, sizin ve diğerlerinin içindeki en iyiyi ortaya çıkarır. 22 Ağustos’a kadar olan önümüzdeki haftalar, etkinlikler düzenlemenizi ve bunlara katılmanızı sağlayabilir. Yeni insanlarla tanışma ve arkadaşlarınızla ve ailenizle bağları güçlendirme şansı, eğlenceli olacak gibi görünüyor.

Bu arada, savaşçı Mars, yerinizi gemi şekline ve ışıltılı hale getirmeniz için sizi motive edebileceği yirmisine kadar kendi bölgenizde devam ediyor. Artık ihtiyacınız olmayan her şeyi satarak veya başka birine vererek kurtulun, böylece daha fazla alan açabilirsiniz ve kendinizi daha az sıkışmış ve dağınık hissedebilirsiniz. Siz de daha fazla enerji ve gönül rahatlığına sahip olacaksınız.

11 Ağustos Kova burcundaki dolunay, sizin için güçlü ve muhtemelen duygusal bir zaman olabilir. Kim olduğunuz ve yaşam boyunca yolunuz ve yönünüz hakkında fikir edineceksiniz. Bir ilişki sorunu alevlenebilir, ancak dürtüsel kararlar vermekten kaçınmaya çalışın.

Kızıl-sıcak Mars, yirminci günde İkizler’e ve sizin yaratıcı bölgenize taşınıyor, bu da bunu yeni beceriler öğrenmek ve yaratıcı yeteneklerinizi keşfetmek için iyi bir zaman haline getiriyor. Romantizm cephesinde, kelimelerle olan yolunuz çok çekici olabilir, bu yüzden yalnızsanız ve bakıyorsanız, bundan yararlanın.

22 Ağustos’ta güneş yoğun bir bölgeye giriyor ve önümüzdeki dört hafta olumlu değişimin önünü açıyor ve finansal ve ticari konuları değerlendirme şansı veriyor. Bir yandan, işlerinizi düzene sokmaya ve gelirinizi artırmanın yeni yollarını keşfetmeye ve iş başarısını davet etmeye hazır olacaksınız. Öte yandan, bu artık sizin için çalışmayan her şeyi atmak için bir fırsattır.

Son olarak, ister bir proje başlatıyor olun, ister yeni ve sağlıklı alışkanlıklar ediniyor olun, yirmi yedinci Başak burcundaki yeniay, herhangi bir girişimi başlatmak için en iyi zamandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.