Koç Burç Yorumları 30 Temmuz 2022

Koç burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin senin tatlı tarafını görmesi gerekiyor. Bunu saklıyormuşsunuz gibi değil, ama bir nedenden dolayı bu kişi sizin ciddi işinizi daha çok gördü – bu yüzden gülümseyin ve saçmalayın ve ne olduğunu görün!


30 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün sessiz bir çekicilik türü seçin. İnsanlara şaka yapmak yerine gülümseyin.


30 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah Aslan üzerinden son adımlarını atıyor, dünyanın geri kalanı dağınık görünse bile kendinize olan güveninizi bulmanızı sağlıyor. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna titiz Başak’a girerken, ortam daha organize ve kontrollü hissedecek. Bu aydınlatıcı yerleşim ekip çalışmasını teşvik eder, bu nedenle bir arkadaşınıza veya mücadele eden meslektaşınıza yardım etmek için adım atmanız gerekebilir. Stres seviyenizi azaltmak için günün erken saatlerinde bazı kişisel işleri veya işleri yapmayı planlayın, böylece hafta sonunun tadını çıkarırken aynı zamanda kendinize bir başarı ve başarı duygusu da sağlayabilirsiniz.


30 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür bu hafta boyunca bir kasırga gibi yarışıyor, Koç. Bugün ve yarın, başka bir savaşa doğru gidiyor – bu sefer buzlu bir Satürn ile. Gerçek aşk, romantizm ve tutkudan oluşan beşinci güneş evinizde bir şenlik ateşi gibi cızırdayan zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni ile, güneş on birinci evinizde bulunan soğuk ve acımasız bir Satürn’ün bakışları altında ateşinin sönük olduğunu hissedecek. arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplar. Bu, aşk ve arkadaşlık hakkında son derece kötü haberler ve tartışmalar olabileceği anlamına gelir – belki de eşiniz ve arkadaşlarınızın birbirinden nefret etmesi gerçeği bile.


30 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları elbette öğleden sonraya kadar boş olduğu için biraz tembel bir iş günü olabilir. Koç, gününüzden en iyi şekilde yararlanmak için bir hırs veya dürtü eksikliği hissetmek sizin gibi değil. Ancak biraz hafife almak, çalışma haftanıza son vermenin mükemmel bir yolu olabilir. Daha sonra Ay, çökmüş halini titiz Başak burcuna girerek terk edecek. Luna, hafta sonunuzun keyfini çıkarmadan önce yapılacaklar listenizi kontrol etmek için neye ihtiyacınız olduğuna dair bir hiper-farkındalığa ilham verdiğinde ikinci bir rüzgar yakalamayı bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.