Koç Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

Koç burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün oldukça yavaş hissediyorsun, ama kötü anlamda değil. Denenmiş ve doğru olana bağlı kalmanın ve gereğinden fazla doğaçlama yapmaktan kaçınmanın tam zamanı. Tabii ki, heyecan verici hiçbir şeye hayır dememelisiniz.


26 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni bir maceraya başlayın. Evrene harekete geçmeye hazır olduğunu göster!


26 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yengeç ayı, bu sabah Venüs’ü uyumlu hale getirmeye hazırlanıyor, sevgili Koç, sizi kalbinizde ve zihninizde huzuru bulmaya teşvik ediyor. İşe gitmeden önce duygularınızı onurlandırmak için bir dakikanızı ayırın, kendinize istediğiniz kadar açık veya kapalı olma izni verin. Ne yazık ki, Merkür ve Mars arasındaki sert bir bağlantı, özellikle de egonuz yakın zamanda bir darbe aldıysa, omuzlarınıza yük getirebilir. Bu kozmik iklim aynı zamanda eylemlerinizi gerçekleştirmeden önce bunları konuşmama konusunda da uyarır, çünkü durumunuzu konuşarak ancak fantezilerinizi gerçekleştiremeyebilirsiniz.


26 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En dürtüsel ve ateşli burçlardan biri olmaya gelince, işte o sensin Koç. Bunun nedeni, güçlü Mars’ın gezegeninizin yöneticisi olması ve önce hareket et, sonra düşün bir tür enerji olmasıdır. Yine de, bugün kozmostaki ateşli titreşimlere dikkat edin. Gerçek aşk, tutku ve romantizmden oluşan beşinci güneş evinizdeki Zihinsel Merkür kızıl gezegenle bir çekişmeye girecek ve şimdi maliyeyle ilgili ikinci güneş evinizde iz bırakacak. Bu, sizin veya bir sevgilinizin para konusunda kötü bir karar vermesini sağlar ve bir çatışmanın ortaya çıkacağı kesindir. Alçakgönüllü olmaya çalışın ve vahşi dramanın sizi geçmesine izin verin.


26 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Müzakere bir isabet ya da ıska olabilir, Koç. Yaratıcı fikirleriniz, tutku projeleriniz, yetenekleriniz ve becerileriniz hakkında bir konuşma, Aslan burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Mars ile kare açı yaptığında kilitli bir çıkmazda sona erebilir. İdeal olarak, herkesin sanatsal süreçlerinizin ve fikirlerinizin ne kadar değerli olduğunu görmesini istersiniz. Ancak, işyerinde yapmak istediklerinize herkesi dahil edemeyebilirsiniz. Hatta ödeme sorunları da olabilir. Sohbeti ikiye katlamak yerine, herkesin değerli bulduğu bir şey tasarlama ilgisiyle ona yaklaşmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.