Koç Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Koç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Uzun bir telefon görüşmesi veya garip bir e-posta alışverişi gerektirse bile, geçmişteki bir aşka neler olduğunu sorun. Yeniden bağlantı kurmanız için iyi bir zaman çünkü enerji bir süreliğine geri gelmeyebilir.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birçok ilginç sosyal fırsatınız var, ancak bunlar konusunda seçici olun.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, esprili Merkür geniş Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kurduğundan, fikirleriniz bugün hayattan daha parlak ve daha büyük olacak. Bu enerjiyi kendinize ve hedeflerinize inanmak için bir bahane olarak kullanın, önünüzdeki yol çok uzun olsa bile. Ay İkizler’de yolculuğuna devam ederken, yeni ve orijinal düşünceler ruhunuza sızmaya hazırlanıyor, bu nedenle gün boyunca bir günlük ve kalemi el altında tutmak isteyebilirsiniz. Bu aydınlatıcı yerleştirme aynı zamanda, yıldızlar zihninizi açmak için hizalanırken ilginizi çeken konuları araştırmanız için size ilham verecek.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşbirlikçi bir beyin fırtınası oturumuna hazır mısın Koç? Aslan burcundaki Merkür, burcunuzda Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, en sevdiğiniz iş arkadaşınızla bazı heyecan verici fikirler hakkında konuşmak için bir araya gelin. Vizyonunuzu, yeteneklerinizi ve fikirlerinizi işiniz aracılığıyla hayata geçirme arzunuzu paylaşırken yoğun, ateşli bir tutku hissedebilirsiniz. Ses tahtası görevi görecek bir arkadaşınızın olması, özellikle iş arkadaşınızın birkaç fikri veya tavsiyesi varsa, ilhamınızı ortaya koymanıza yardımcı olabilir. Bu ilhama göre hareket etmenin en iyi yolu bir şeyler yapmaktır, bu yüzden atlamaktan korkmayın!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün çatıdan geçmek için zihnini hazırla, Koç. Gökyüzünün keskin bir köşesindeki Merkür size küstah bir titreşim gönderirken, şimdi güneş ilk kimlik evinizde yörüngede dönen mucizeler gezegeni Jüpiter ile bağlantı kuracaktır. Bu, özellikle nasıl iddialı olabileceğiniz ve evinizi, ailenizi ve yaşam alanınızı vizyonlarınız doğrultusunda nasıl değiştireceğiniz konusunda, coşkulu, heyecanlı ve açık fikirli hissedeceğinizi garanti eder. Evliyseniz ve birlikte yaşıyorsanız, tadilat yapmaya karar vermek, mükemmel dekoru bulmak veya yaşam tarzınızda devrim yapmanın zamanının geldiğine karar vermek gibi demir sıcakken grev yapmanıza yol açan zihinsel bir atılımınız olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.