Koç Burç Yorumları 21 Temmuz 2022

Koç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sözlerini kullanma zamanı. Birinin nasıl hissettiğinizi duyması gerekiyor ve kendinizi çok fazla zorlamadan onlara nasıl olduğunu söyleyebilmelisiniz. Şiirsel fikirleri keşfetmek için de iyi bir zaman.


21 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda enerji dolusunuz – bu nedenle bugün her şey kolay ve eğlenceli olacak.


21 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu bu sabah gezegeninizin yöneticisi olan Mars’a uzanıyor ve sizi kendi hızınızda hareket etmeye teşvik ediyor. Güne yavaş yavaş yaklaşmaktan, mümkün olduğunda küçük zevk ve güzellik anlarının tadını çıkarmaktan suçlu hissetmeyin. Bu aydınlatıcı yerleşim, aynı zamanda, küçük savurganlıklar söz konusu olduğunda size başparmak verecek ve sonunda yeni gardırop parçalarına yatırım yapmanız için size ilham verecek. Ay, öngörülemeyen Uranüs ile el ele vererek, havaya elektrik ve heyecan getirirken, sizi tipik rutininizden uzaklaşmaya zorlarken, bu gecenin ilerleyen saatlerinde beklenmedik aktivite ve küçük nimetler devreye girecek.


21 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sabit sürücünüze yaslanın, Koç. Yüce Ay, Boğa burcundaki Mars ile kavuşum yaptığında, mali durumunuzla ilgili harekete geçmek için duygusal olarak kışkırtılmış hissedebilirsiniz. Boğa’nın gücü, bütçenizi dengeleme yeteneğinizde yankılanır. Banka hesap bakiyenizi veya ekstrelerinizi kontrol ettiğinizde başlayabilir. Herhangi bir çıkartma şoku, borcunuzu öderken sahip olduğunuz her şeyi güvence altına almak için sizi harekete geçirebilir. Luna ve Mars ayrıca, belki yeni işler yoluyla veya hatta stratejik olarak zam isteyerek daha fazla para kazanma fırsatlarını sezgisel olarak aramaya teşvik edebilir.


21 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökyüzünün derinliklerinden seslenen daha fazla gezegensel kaymamız var, Koç. Sadece birkaç gün önce, zihinsel Merkür, Aslan krallıklarında yeni bir dansa başlamak için Yengeç’in sulu derinliklerini geride bıraktı. Bu özellikle sizin için büyülü, çünkü bu, kozmik habercimizin güneş enerjisi beşinci tutku ve romantizm evinizi ateşleyeceği anlamına geliyor. Tek düşünebileceğin gerçek aşk, zevk ve eğlence! Çiftler bu titreşimi kıvılcımı yeniden alevlendirmek ve diğer önemli kişileri baştan çıkarmak için kullanmalıdır. Bekarlar, dijital yollarla yeni aşklarla tanışmak için ellerini denemeli.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.