Koç Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Koç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bundan büyük bir anlaşma yapmamaya çalışın, ancak sahipleniciliğinizle bir şekilde başa çıkmalısınız. Belki geçmişteki acılardan hareket ediyorsundur, ya da belki bu sadece bir aşamadır.


19 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birine karşı sabrını mı kaybediyorsun? Alanınızı onlardan almanız gerekiyor.


19 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Keskin zekalı Merkür, bu sabah ateşli Aslan’a giriyor, sevgili Ram, önümüzdeki birkaç hafta boyunca yaratıcı ilham için baraj kapaklarını açıyor. Bu gezegen yerleşimini kendinize olan inancınızı güçlendirmek için kullanın, parlak fikirlerinizi yargılanma korkusu olmadan dünyayla paylaşın. Bu arada Koç ayı, şifalı asteroit Chiron’a sığınır ve size kalbinizde ağırlık oluşturabilecek herhangi bir yarayı yatıştırma şansı verir. Bu gece, ayın Satürn’ü öptüğünde ve bu dünyada görmeyi umduğunuz yapılar için çalışmanızı istediğinde, yerel topluluğunuzla ilişki kurmanın yollarını arayın.


19 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş günü devam ederken dikkate alınması gereken çok şey var Koç! Merkür Aslan’a girerken tutku projelerinizi hayata geçirmek için zihniniz yeni, heyecan verici fikirlerle büyülenebilir. Aslan’daki Merkür’ün sabit enerjisi de size tek yönlü bir zihin verebilir, bu nedenle projelerinizi düzenlemeye açık kalarak tünel görüşünden kaçınmaya çalışın. Bu devam ederken, Chiron istasyonları burcunuzda geri hareket ettiğinde, içsel mesleki güvensizlikleri iyileştirmeniz teşvik edilir. Son olarak, Yengeç burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıkıyor ve iş-yaşam dengenizin sorumluluğunu üstlenmenizi öneriyor.


19 Temmuz 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünün karanlık kozmik havası yeterince rahatsız edici görünse de, bugün daha da kötü, Koç. Kudretli Güneş, evinizin ve ailenizin dördüncü evinizdeki yörüngesinde dönerken, kariyerinizin onuncu güneş evinizde kinci bir Plüton ile kılıçları çaprazlayacak. Bu, sizi rüzgara kaptıran dramatik bir değişimin (belki bir krizin bile) tetiklenebilmesini sağlar. Sevgiliniz veya aileniz, profesyonel yaşamınızı sürdürmek için bu kadar çok zaman harcadığınız ve onları kendi hallerine bıraktığınız konusunda bir ültimatom verebilir. kızgın olma. Saldırıya geçmek yerine nezaketle liderlik edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.