Koç Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Koç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve sevgilin uzun ve güzel bir konuşma için oturmalısınız. Bu ilişkinin gerçekten yürümesi için ikinizin de biraz daha fazlasını vermeniz gerekiyor ve topu yuvarlamak size kalmış.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yardımı bugün teklif edildiğinde kabul edin — şu anda başkalarının görüşlerine ihtiyacınız var.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcuna giriyor, tatlı Ram, sulu Balık’taki yolculuğundan sonra duygusal bir sıfırlama düğmesi görevi görüyor. Yüksek enerji seviyelerinden faydalanacak ve çalışma haftasını fırtına gibi geçirmenize yardımcı olacak motivasyonunuzu artıracaksınız. Luna, Jüpiter’in parıldamasına uyum sağladığında, bu akşam havayı uğurlu bir enerji dolduracak. İyimser bir tutum sergilemek, bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza ve en sevdikleriniz ve sevdikleriniz arasında neşe yaymanıza yardımcı olabilir. Şans da yanınızda olacak ve kişisel hedeflerinize doğru çalışmak için harika bir zaman olacak.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz hakkında ne ortaya çıkabilir, Koç? Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıkarken, sezgisel kavrayışlar veya sürükleyici konuşmalar gerçekleşebilir. Size yakın biri, özellikle kariyer yolunuz üzerinde otoritenizin olmadığını düşünüyorsanız, iş-yaşam programınızın ne kadar dengesiz olduğunu ortaya çıkarabilir. Kapatmak yerine, söyleyeceklerine açık olmaya çalışın. İş-yaşam dengenizin dönüşümü üzerinde nasıl daha fazla güç üstlenebileceğinizi düşünmek için bu fırsat sayesinde sezgilerinizin doğrulandığını görebilirsiniz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ilerlerken hafifçe yürü, Koç. Kariyerinizin talepleriyle sevgiliniz, aileniz ve ev hayatınız arasında büyük bir itme-çekme çatışmasına girebilirsiniz. Evle ilgili dördüncü güneş evinizde dönen Zihinsel Merkür, güneş onuncu başarı evinizdeki tüneğinden agresif ve öldürücü bir Plüton gölgesi ile boynuzları kilitleyecektir. Bu, işte daha fazla saat veya sorumluluk alıyorsanız, sevgiliniz, çocukların veya yaşam alanınızın taleplerine yardımcı olamadığınız için aslında hayal kırıklığına uğrayabilir. Zihninizin veya iletişiminizin karanlık bir mağaraya batmasına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.