Koç Burç Yorumları 14 Temmuz 2022

Koç burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 14 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İster bir konser ister bir romantizm olsun, yeni bir şeye başlamanın zamanı değil. Önümüzdeki zaman için ruhsal pillerinizi yeniden şarj etmek için, birkaç gün daha denenmiş ve doğru olana bağlı kalın.


14 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yakın arkadaşlarınızdan biri iyi karmalarını ödüllendiriyor – onlarla kutlayın.


14 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah Kova burcuna girerek sizi sosyal ve politik bir ruh haline sokuyor. Çevrimiçi imza kampanyaları imzalayarak veya en sevdiğiniz kar amacı gütmeyen kuruluşunuzu desteklemenin yollarını arayarak iç aktivistinizi serbest bırakmak için bu kozmik iklimi kullanın. Ne yazık ki, öğleden sonra yaklaşırken ve Luna Mars’la karşı karşıya geldiğinde enerji seviyeleriniz bir duvara çarpabilir. Bu zamanı, cihazlarınızdan bir mola vermek, topraklamanın ve şimdiye dönmenin yollarını bulmak için bir bahane olarak kullanın. Şanslı bir enerji öğleden sonra havayı dolduracak ve şimdi yapacağınız eylemler önümüzdeki aylarda önemli bir büyüme görecek.


14 Temmuz 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son günlerde biraz tatlı kozmik havanın tadını çıkarmış olsanız da, bugün hayal kırıklığı yaratan haberler getirebilir, Koç. Romantizm ve cazibe gezegeni Venüs, küstah bir Neptün tarafından zehirlenirken, hiçbir şey göründüğü gibi olmayacaktır. Aslında, kendinizi aşırı güvensiz hissediyor veya romantik hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmediğine dair bir önseziye sahip olabilirsiniz. Daha da kötüsü, duygusal bir enkaz bırakan, sizin veya başka birinin dedikodularını veya gizli bir sızıntıyı bile duyabilirsiniz. Bugün mantıksız kararlar vermeyin ve eğer drama pusudaysa, daha sonra ele almak için nefes almaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.