Koç Burç Yorumları 1 Ağustos 2022

Koç burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda işler oldukça garip, ancak onlarla olduğu gibi başa çıkabilirseniz, sadece bir veya iki gün içinde çok daha iyi olmaları gerekir. Onları görmezden gelmek, onları daha da tuhaf hale getirir.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sosyal durumlar şimdi sizin için rahat değil, ancak kaçınılmaz olabilirler.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, gezegen yöneticiniz Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü üzerinden geçerken, bugün inanılmaz bir öngörülemeyen enerji patlamasına hazır olun. Bu kozmik iklim havaya bir elektrik yükü getirerek gerçekliği yeni ve gelişmiş bir perspektiften görmenize yardımcı olacak. Ne yazık ki, Başak ayı rüya gibi Neptün ile yüzleşirken bu titreşimler bir gerçeklik kontrolü ile karşılanabilir. Şans eseri karşılaştığınız zorluklar konusunda dürüstseniz, bu sorunlara çözüm bulma olasılığınız daha yüksektir. Bu gece Ay Terazi’ye girdiğinde masaya uyumlu bir ambiyans getiren bir değişim fark edeceksiniz.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ağustos tam bir patlama ile başlar, Koç. Bunun nedeni, gezegen hükümdarınız olan güçlü kızıl gezegen Mars’ın elektrikli Uranüs ile birliğine sahip olmamızdır. Gezegensel yöneticiniz bir transit veya kavuşumdan doğrudan etkilendiğinde, enerjiyi ruhunuzun özüne kadar hissedeceksiniz. Bu, dramatik, patlayıcı ve spontan hissedeceğiniz anlamına gelir – düzenli olarak yaptığınızdan bile daha fazla! Yine de bu iki güç merkezi, güneş enerjisiyle ilgili ikinci para evinizde buluşacak. Mali konularda çok dürtüsel iseniz, diğer önemli kişiniz kendilerine danışılmadığı için şok olabilir ve çok sinirlenebilir.


1 Ağustos 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yürümeye devam et, Koç. Mars’ın hem Uranüs hem de Boğa’daki Kuzey Düğümü ile kavuşum yaptığı uzun vadede daha istikrarlı hissetmek için bir finansal istikrarsızlık döneminde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Dünyevi enerjinin bolluğu, hırsınızın para meseleleriniz, mülkünüz ve değer duygunuzla ilgili beklenmedik sonuçlara yol açacağını ima eder. Bununla birlikte, Uranüs enerjisi, daha iyi sonuçlar elde etmek için hareket tarzınızı değiştirmeye açık olmanız gerektiğini ima eder. Varlıklarınızı güvence altına alabilmeniz için fırsatlarınız hakkında açık fikirli olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.